Duminica

Posted: May 6th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | No Comments »

Noapte agitata. Nas infundat, dureri in gat – astea sunt copii legitimi ai racelii; dar dureri de masele? Wtf? Enfin. ma duc la baie de o suta de ori. Printre picaturi (hmm… asta langa propozitia taman scrisa nu da prea bine) visez ca ne-am bagat picioarele eu in viitoarea sesiune, altii in licenta si-am plecat din nou la mare. Apoi am visat ca facem cam ce-am facut si ultima oara cand am fost acolo.

Apoi l-am visat pe Frag. Frag este un pui de caine pe care mi l-a adus postasul in timp ce faceam ciorba si pe care am decis sa-l pastrez. Ce s-o fi intamplat cu Frag? A disparut brusc din vis. Il chema Frag de la fraga pentru ca era mic si dulce dar nu era fata asa ca am decis sa-l cheme mai masculin: Frag.
Pe la 8 (dimineata), a venit si jumatatea mea sa se culce. Cred ca l-am repezit, pentru ca urma sa-mi ocupe locul in pat.

La 11 m-am trezit, am dat sa respir si – nimic! Am dat sa inghit si – nimic! M-am dus la baie, m-am rezolvat cu respiratul si cu halena de dimineata si m-am dus sa-mi fac un ceai. Intre timp, vecinii de sus muta mobila. Urmand zgomotele pe care le fac, as zice ca muta ceva din dormitor in bucatarie.

Acum beau un ceai din “plante selectionate” si parca vad selectia: tu! nu esti suficient de verde! Treci la loc. Tu! Nu esti suficient de sanatos! Treci la loc. Tu! Nu esti suficient de planta! Treci la loc!

Si afara e cald si promitator. E frumos duminica.Leave a Reply