Post de miercuri seara

Posted: May 9th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Nici n-a inceput bine luna mai ca eu deja transpir in autobuze. Cand simti prima picatura de sudoare pe frunte in autobuz si esti imbracat in tricou e semn ca au venit caldurile, iar cand vin caldurile in mai e semn de incalzire globala.

Mi-am spalat pacatele stand azi de la 8 la 6 la scoala cu 10 RON in buzunar (pana vineri). O cola si un ziar. Ce-ti trebuie mai mult? Va zic eu: mancare!!!

Tot azi am aflat ca daca ai bani putini n-are rost sa-i economisesti, ca tot nu-ti ajung pentru nimic. Stiu, cu gandirea asta n-o sa ajung departe, financiar vorbind.
Si tot azi am descoperit ca ma doare in cot in acest moment despre Agentia Nationala de Integritate si totusi trebuie sa scriu despre ea. Ironic, nu? Nu, studentie.

Si cum a fost ziua descoperirilor, am gasit magazinele unde se vand gentile alea tip sac, mari, dintr-o bucata si colorate, unele peticite, boeme ele asa, le poarta fetele cu conversi (ceea ce-mi doresc si mie). Nu zic unde, na, ca sunt rea (plus ca am uitat cum ii zicea la strada). Fetelor, sunt cu ochii pe voi! Ma fac chic, stati asa sa vedeti.

Am din ce in ce mai des viziuni cu oamenii din autobuz incepand toti sa cante in acelasi timp, fericiti si fara griji. E cazul sa ma ingrijorez?


2 Comments on “Post de miercuri seara”

  1. 1 Cristina (Woodisor) said at 8:03 pm on May 10th, 2007:

    raspuns: nu….
    2) nici io nu mai am arginti… dar fug la sinaia sa fac rost :D

  2. 2 Sunkissed said at 1:59 pm on May 11th, 2007:

    ce se intampla la sinaia? se dau bani pe gratis?:D


Leave a Reply