Hello, new week

Posted: May 14th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Uitandu-ma eu la Euforia TV, postul ala care te invata cum sa fii femeie, am descoperit ca avertizarile gen “Pentru sanatatea dvs evitati excesul de sare, zahar si grasimi” este spus pe un ton foarte suav, de adormit copiii sau de vrajit gagici. In timp pe celelalte posturi e spus aproape razboinic, te astepti sa fie urmat de un “idiotule, ca altfel mori!”. Ce inseamna targetul dom’le.

In alta ordine de idei, nu stiu de ce m-am uitat eu la Eurovision. Probabil ca sa vad care mai sunt relatiile intre anumite tari. Spre exempu, sunt foarte fericita ca Danemarca si Norvegia dau puncte Suediei, ca Spania ne da mereu 12 puncte si ca noi dam mereu 12 puncte Moldovei. Ma simt implinita si fericita.

Si ca sa inchei apoteotic, pentru ca uitandu-ma eu la Euforia TV am mai aflat ce/cand/cum se poarta, am plecat sa-mi cumpar blugi. M-am intors cu doua tricouri. Oh well. Data viitoare plec dupa tricouri ca sa fiu sigura ca ma intorc cu blugi.

I don’t like mondays, asta asa, de incheiere. Plus ca deja e cald afara, sesiunea imi sufla in ceafa si ca de obicei am chef sa citesc exact cand nu mai am timp. Am citit “Cutia Neagra”, de Amos Oz, de la Cotidianul. De obicei nu-mi place stilul epistolar, insa cartea asta e chiar foarte bine scrisa, stilul se schimba si nu se intampla ca la alte cati de gen sa stii, sa simti ca e acelasi scriitor, in plus, si ideea e foarte buna. E foarte vizuala cartea, in ceea ce priveste trairile emotionale. In afara de asta, am in plan “Dune”, mi s-a facut pofta.


3 Comments on “Hello, new week”

 1. 1 Slim said at 11:22 am on May 15th, 2007:

  :)) Imi place cum ai pus problema, in ceea ce priveste Euforia TV: postul care te invata cum sa fii femeie. Ehhh, ce sa-i faci, e si el un post.
  Ca fapt divers, asa de dimineata, postul tau a fost super. De ce spun a fost? :D pentru ca la sfarsit ai atins un subiect sensibil numit sesiunea. :D Scap eu si de asta. Numai bine!

 2. 2 Sunkissed said at 10:19 pm on May 15th, 2007:

  death and taxes… sesiunea e minora :)

 3. 3 eve said at 2:51 pm on May 16th, 2007:

  expresia in sine ” a limita un exces” imi zgarie mai rau urechile decat orice alt post gen “anorexia tv” :))


Leave a Reply