Buna dimineata

Posted: May 18th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Ei da… Azi este foarte probabil ca o sa frec menta iar, singurele activitati pe care le intreprind pentru viitorul meu in facultati fiind a-mi roade unghiile si a spera ca “n-o sa fie asa de greu”.

Dar cum cred ca asta face cam toata lumea care fuge-fuge-fuge fara voia sa spre sesiune, o sa zic ca e ok. Nu ca actionez ca toata lumea, ci ca nu sunt singura care se amageste.

Aseara am facut un calcul pentru a-mi da seama de cam cati bani am nevoie ca sa pot merge vara asta la toate concertele la care vreau sa merg. La noi in tara doar, ca nu voiam sa ma arunc de la balcon. Sa zicem doar ca N-AM!!!, ca N-O SÄ‚ AM!!! si ca e foarte trist.

Intre timp ma prefac foarte bine cum ca nu mi-e frica de nimic, nu am griji privitor la ce o sa fac cand voi termina facultatile, ca inca mai cred ca aveam dreptate cand spuneam ca e plictisitor sa stii ce-o sa faci cu viata ta. Cam grijile tipice in prag de sesiune. Nu ma tem atat ca nu voi gasi un loc decent pe lumea asta unde sa produc si eu un salariu, ma tem ca va trebui sa fac compromisuri si sa renunt la multe lucruri, desi acum imi promit ca nu va fi cazul. Pentru ca da, daca n-ai nimic de pierdut si daca n-ai si alti oameni in jur care nu ca depind de tine, dar sunt legati de tine intr-un fel, iti permiti sa-ti bagi picioarele pe spezele tale. Dar… dar.

As vrea tare mult sa ploua si sa ma uit boland pe fereastra, as vrea sa mai am pofta si cheful sa discut cu alti oameni despre asta si as mai vrea sa nu ma simt asa de inutila uneori.Leave a Reply