Uneori ma satur

Posted: May 22nd, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Sa fiu eu cea care greseste, sa nu indraznesc, sa fac greseala de a planui dar de a uita sa-i anunt si pe ceilalti de planurile mele.

Ma satur sa fiu asa de copil, sa alunec mereu intr-un butoi cu melancolie care nu e al meu, e de imprumut dar am uitat sa-l returnez. Ma satur de crizele mele, de manifestarile mele. Ma satur sa uit sa cer, sa uit sa primesc. Sa nu fiu generoasa cand trebuie sau sa nu tai macaroana cand trebuie.

Ma satur sa ma complac, sa vorbesc in cuvinte care nu sunt ale mele, sa am gesturi de imprumut si singurele lucruri reale sa fie regretele si tristetea cu care ma duc seara acasa. Ma satur sa pierd timp aiurea. Sa ma gandesc la cate as putea face fara sa am curajul sa ma ridic de la masa, sa ies din inertie, sa sparg clopotul de sticla si incruntari cu care m-am inconjurat singura-singurica.

Cand ma satur de toate astea intr-o singura nu stiu daca sa fiu fericita ca am experimentat atatea chestii in asa scurt timp sau sa-mi dau 20 000 de pumni in cap. Nu stiu daca e prea putin sau prea mult.


4 Comments on “Uneori ma satur”

 1. 1 Ameer said at 12:10 pm on May 22nd, 2007:

  A spus cineva, candva, ca disparem cate putin, o data cu moartea fiecaruia care ne cunoaste. Nu existam undeva in neant, independent. ci suntem compusi din refelxiile imaginilor celorlalti. Ca ochii unei insecte. Si atunci, inseamna ca tot ce luam de la altii, toate acele cuvinte care nu sunt ale tale, devin ale tale in clipa in care le-ai exprimat. Nu?

 2. 2 Sunkissed said at 12:49 pm on May 22nd, 2007:

  nu cred. am fi prea multe persoane o data. cred ca da, iei de la altii, dar le treci prin filtrul tau. pentru ca il ai, asta clar. si daca nu faci asta, iata dilema. eu uneori nu fac asa. nu e bine, stiu.

 3. 3 ionuca said at 9:20 pm on May 22nd, 2007:

  Te ajuta cu ceva sa stii ca toti trecem prin asa ceva? :)

  On another topic: ai ceva planuri pentru sambata dupa-masa? Vrem sa mergem mai multi [bine, momentan sunt doar eu si Jen, sper ca si oompa] la Motoare. E si concert Kumm [de Luna Amara si Blazzaj nu stiu sigur]. Give a message daca te intereseaza :)

  Big bear hug!

 4. 4 Sunkissed said at 12:04 am on May 23rd, 2007:

  as merge dar inca nu stiu daca o sa mai fiu in bucuresti. va anunt daca e.


Leave a Reply