Love me Jaded

Posted: May 25th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 1 Comment »

Asa zice un cantecel de la Aerosmith pe care il ascult acum, incercand din greu sa ma trezesc si sa ma apuc de treaba.

Aseara am fost la concert Nightlosers in Big Mamou si mi-a placut foarte tare. Simteam nevoia sa mai stau sa ascult un concert si sa ma bucur de muzica asa cum se bucura si cei care o fac. Apoi am fumat narghilea pentru prima oara. Da, stiu, sunt in Bucuresti de 3 ani jumate, merg in Valea Regilor destul de des si abia aseara am fumat narghilea. Mare scofala.

Apoi am mers putin pana in Revenge unde am tinut sa ma chinui band un ceai foarte prost si ascultand melodiile puse de un DJ care cred ca voia ca lumea sa plece dracului acasa. Ah, ba nu, ca erau chiar unii care dansau. What the fuck? Revenge era un loc frumos o data.

Ajunsa acasa, in timp ce ma spalam pe dinti, ca doar atunci eram treaza, ma intrebam de ce dracului fac unii oameni compromisuri. Bine, poate sunt momente cand situatia o cere in mod expres. Dar de ce sa le faci tot timpul, tot timpul; ai ceva de castigat in afara de faptul ca, daca le faci pentru cine nu trebuie, tu dai mai mult intotdeauna si celalalt va profita de asta? Uneori e bine sa mergi pe drumul tau, cu parerile tale, sa nu-ti fie frica sa ceri ce vrei.

Si love me jaded e un fel de rugaminte, a mia oara cred, pentru mine, sa ma primesc acasa si asa defecta cum uneori sunt, sa-mi dau o cafea calda si tare si sa astept sa-mi treaca. Si apoi pot sa-i rog si pe ceilalti sa ma accepte.


One Comment on “Love me Jaded”

  1. 1 farasomn said at 1:07 am on May 27th, 2007:

    si eu am fost aseara in valea regilor la narghilea.^_^


Leave a Reply