Duminica, reprosuri

Posted: May 27th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | No Comments »

Cateva lucruri am de spus la adresa mea in dimineata asta.  1. Urasc la mine tendinta de a complica lucrurile si de a ma gandi prea mult la unele care nu inseamna nimic (pana si acum, e dimineata, mama dracului!). 2. Desi am momente de evilness, in general sunt o persoana buna, actionez pentru a fi ceilalti multumiti. Dar e ultima data cand mai fac asa, cel putin din perspectiva zilei de azi. De obicei, ca-ntr-o relatie, daca dai, dai, dai si nu primesti nu te simti taman bine. Nu e bine sa vrei sa multumesti pe toata lumea daca tu ramai la urma cel mai nemultumit dintre toti.

Ma rog. Chestii de femei la 9 jumatate dimineata. Divin.

Mai pot sa adaug ca, spre deosebire de sesiunea trecuta cand imi sfaraiau calcaiele la propriu de cate examene aveam si cat trebuia sa muncesc pentru ele, sesiunea asta (desi n-a inceput oficial, dar stim noi mai bine) se remarca prin numarul de iesiri in oras.

Mananc un iaurt light ca altceva n-am (insert urlete here), ascult Travis, fac bagaj si macar de un lucru ma bucur: ca azi e drumul mai lung si deci mai mult timp de ascultat muzica si citit Dune.Leave a Reply