ÃŽnapoi in post

Posted: May 31st, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Gata, s-a rezolvat cu netul, sper.

Trebuie sa accept ca a inceput sesiunea, gand la care imi vine sa-mi iau campii, sa bat pe cineva, sa aud voci, sa ma arunc de pe un pod, sa urlu suficient de mult timp cat sa produc energia necesara pentru a fierbe o cafea, sa sparg farfuriile intr-un acces de furie necontrolata, sa-mi las parul lung pana la talpi si sa fac un juramant al tacerii, sa fug in Islanda ca acolo e prea frig sa fie sesiune, stiu eu.

Ma resemnez sa ridic din umeri, sa printez cursuri repetandu-mi obsesiv ca nu, asta nu este egal cu a invata, sa ma asigur ca scaunul de la birou e suficient de comod, sa cumpar markere de 100 de culori diferite, sa ma asigur ca am multa, multa cafea si de toate felurile – solubila, mai tare, mai slaba, fara cofeina, frappe – si sa-mi infranez pornirile de a cumpara tot felul de chestii care sa-mi ocupe timpul in mod neproductiv.

Sales la Threadless, pustiu in buzunare. Si multe alte chestii se intampla in lume, as scrie despre ele dar incepe sesiunea si am treaba! Multa treaba! (ce frumos ma mint, nu?)


3 Comments on “ÃŽnapoi in post”

  1. 1 Licuriciu said at 10:28 pm on May 31st, 2007:

    “Sales la Threadless, pustiu in buzunare”-same here. Lasa ca ne facem noi Threadless-ul nostru.

  2. 2 Cristi Roman said at 7:25 am on June 1st, 2007:

    Damn! Nu-s primu’. Oricum – cool, si eu, ok. :D

  3. 3 Sunkissed said at 3:37 pm on June 2nd, 2007:

    am facut pe dracu’n patru si am reusit sa dau comanda de trei tricouri :D abia le astept


Leave a Reply