ÃŽntamplari

Posted: June 2nd, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Oare intamplarea face pe om?

De cate ori in viata nu s-a auzit de decizii luate din intamplare care au schimbat viata cuiva, de cate ori eu, tu, voi nu am avut cursul vietii schimbat, putin sau mai mult, de o simpla intamplare?

Se intampla sa uiti si sa gresesti, se intampla sa uiti si sa nu gresesti, se intampla sa te intalnesti cu cine trebuie sau cu cine nu trebuie, se intampla sa dai peste o carte care iti schimba viata sau se intampla sa nu. Si sunt foarte curioasa despre cate lucruri care s-au intamplat si au avut vreo influenta asupra mea n-am habar.

Important e cum gestionezi lucrurile care se intampla si asupra carora ai vreun cuvant de spus Cum stii sa le vezi si pe ce treapta a importantei le pui; daca tratezi intamplarea ca pe un dar ceresc, “asa a fost sa fie”, sau ca pe ceva cu care trebuie sa lucrezi. Sau poti sa nu crezi in intamplari, dar asta de regula ocupa multe ganduri degeaba, pentru ca daca nu exista intamplari ori totul e de un minunat haos, ori exista un scop pentru orice, ori exista o teorie a conspiratiei care ne are in vedere pe toti.

Eu una de obicei nu ma prea gandesc la intamplari. Azi e, bineinteles, o exceptie.Leave a Reply