Of

Posted: June 15th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Cand ma mai duc la facultate si interactionez cu oamenii de pe-acolo ma mir intotdeauna de ce se poate debita. Azi am aflat ca nu este incurajata practica in alte locuri decat cele puse la dispozitie de facultate (si care, fie vorba intre noi, n-au fost niciodata suficiente). Tot azi, pentru a mia oara, am deranjat o secretara rugand-o sa-si faca meseria. Maruntisuri care te enerveaza.

Rabd, rabd, dar pana cand?

Acum sunt intr-o… cum sa-i zic… nestare. Nu as face nimic si parca as face ceva, parca am treaba si obligatii dar parca totusi nu. Sunt intr-o perioada in care nu stiu ce sa fac cu timpul liber pe care singura mi-l fac cadou pentru ca am nevoie de el. Este aceasi dubioasa stare de nerabdare care-mi da tarcoale cu un nesat de care si eu ma mir. Este aceasi chestie ca atunci cand ai multe-multe de zis cuiva si abia astepti sa-l vezi si cand il vezi mintea devine foaie alba si neprihanita de hartie si nu mai stii ce dracului voiai cu adevarat.


2 Comments on “Of”

  1. 1 candy said at 10:56 pm on June 16th, 2007:

    salut silvia ! eu sunt …silvia , nu stiu daca oameni desi asa s-ar explica de ce fug unii de mine , in fine nu asta era motivul pentru acest comment ! Ideea … zburdand din blog in blog , in dorinta de a-mi face blog …m-a izbit in ochi al tau , care , mi-a placut, chiar mult ! Si cu riscul de nu fi d foarte pupincurista , si cu acelasi risc pe care mi-l asum stiind ca-ti place sa mananci oameni, imi permit sa te implor sa-mi spui si mie unde ti-ai facut blogul de iti apare doar sunkissed.ro …In speranta ca ..de fapt nu sper nimic, bine , SPER ! Deci in speranta ca nu te-am deranjat prea mult, m-as umple de fericire daca ai rasp in fav mea .. Multzam aticipat !!

  2. 2 Sunkissed said at 7:41 pm on June 17th, 2007:

    salut silvia. adresa blogului meu e doar sunkissed.ro pentru ca am cumparat acest domeniu. daca te intereseaza, se cumpara de aici: http://www.rotld.ro/ Apoi, iti trebuie un server care sa-ti hosteze blogul. Eu folosesc hostgator.com.
    Iti recomand sa iti faci un blog la wordpress.com deocamdata. Mai tarziu, poti sa te muti pe propriul tau domeniu, nu te opreste nimic:)


Leave a Reply