One of these days…

Posted: July 4th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 3 Comments »

O sa ma vedeti la televizor, la stirile de la ora 5. O sa-mi pierd controlul, mi-e tare teama de asta. O sa-mi vars frustrarile si amarul pe idiotii care asculta manele la 2 noaptea in fata geamului meu la maxim, de parca se asteapta ca intreg cartierul sa le multumeasca pentru onoare, pe cretinii care au uitat regulile elementare de bun simt care iti indica sa te speli dracului inainte sa te sui intr-un mijloc de transport in comun, o sa dau de pamint cu mamele care-si bat copii pe strada, o sa-mi iau o bazooka sa ma manifest artistic impotriva alora care scuipa seminte peste tot de parca semintele sunt parte integrata a corpului lor, o sa scot ochii si limba celor care stau pe margine si repeta obsesiv ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, o sa le indes pe gat gunoaiele idioate celor care le arunca pe unde le vine si apoi se plang ca suntem un popor de nesimtiti. Asta pentru inceput. Pentru ca m-am saturat de compromis si de toleranta. Mi-e greata de ele. Mi-e greata sa nu mai cer ce merit si mi-e sila sa nu primesc.


3 Comments on “One of these days…”

 1. 1 ionuca said at 10:32 am on July 5th, 2007:

  Ouch! Nu am mai citit un post asa de revoltat de ceva timp :) Go, go, go! Show ‘em bastards who’s the boss :D

 2. 2 kelye said at 4:51 pm on July 6th, 2007:

  welcome to the club !
  dar nu asa rezolvi problema :)
  parerea mea ar fi ca e mai eficient sa participi la educarea celor din jur prin exemplu (oricat de penibila fa fi ipostaza in care vei fi pusa)

  pana imi voi face timp sa pun in practica altei idei .. bafta

  a.. arunca un ochi pe copaculdehartie.ro … au nevoie de o mana de ajutor

 3. 3 George said at 11:46 am on July 11th, 2007:

  Ba beibi, mai avem nevoie si de genul asta de oameni si, cel putin teoretic, o incomoditate ar trebui insotita de un zambet. Ca eu nu sunt asa, ca pot vedea ce-i rau si din nou ca nu sunt asa. Astia sunt un fel de oameni exact ca sarea. Cica ea are menirea, prin gustul ei insuportabil, sa scoata in evidenta savoarea mancarii. Ha, ha, ha, ce prostie!


Leave a Reply