In vacanta

Posted: July 9th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 3 Comments »

Ma simt ca in tabara. Ies, ma vad cu oameni, bere, cafea, bere, cafea, dans, lume, Bucuresti noaptea, periuta de dinti in geanta. Si pe bune de nu e minunat. Este cea mai buna metoda de a scapa de unii din dracii din interior, ca de toti nu se poate. E cea mai buna metoda de defulare, desi as vrea sa existe si la noi in tara camere din alea unde faci terapie pentru furie distrugand tot.

Nici caldura nu ma mai deranjeaza, e chiar misto cand te izbeste soarele de 3 dupa-amiaza in cap si tu de-abia te-ai trezit. Parca sunt mai zen la tot ce e in jurul meu – si e al dracului de greu sa fii asa.

Mai sunt si momente in care plec capul si privesc asfaltul, pierd privirea si butoiul cu melancolie e atat, atat de aproape. Dar asa sunt eu, nici nu ma mir si nici nu ma supar. Important e ca pot sa ridic capul si sa dau noroc.

Asa ca o sa ma duc putin prin lume. Prin lumea aia a mea, cu prieteni buni, bere rece, o carte dupa-amiaza cand nu pot sa dorm de pranz desi mi-e somn, cafea la orice ora si in principiu let go. Ca un zmeu in vant. Un zmeu frumos si putin rupt, cusut in cateva locuri, dar speram sa tina.


3 Comments on “In vacanta”

  1. 1 biglebowski said at 12:46 pm on July 10th, 2007:

    http://www.youtube.com/watch?v=00UdFw9frys :)

  2. 2 George said at 11:49 am on July 11th, 2007:

    Nu! De mii si mii de ori nu! Ba beibi, lasa-ti dracii la locul lor. Pari cu scaun la cap, nu-l lasa neocupat. Se asaza imediat cine nu trebuie pe el daca nu sunt dracii sa te apere!

  3. 3 sunkissed said at 2:15 pm on July 11th, 2007:

    george, mare dreptate ai. asa nu m-am gandit.


Leave a Reply