Delir sau reclama mascata la Humex

Posted: August 14th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Am asteptat sa se termine ziua asta de care Garfield ar fi fost incredibil de fermecat: luni, 13. Suna grozav, nu? Ziua a trecut, indecizia mea la fel, maine ma duc si dau cu lumea de pamant.

Ahem.

Asta daca nu-mi mai scuip plamanii ca pana acum. Caci, desi sunt atat de fermecatoare si perfecta, am racit groaznic la mare, ceea ce deja devine o obisnuinta. Lasa ca e bine, ca pastilele de gripa si tuse induc asa o stare de reverie… leguminoasa ce-i drept, dar reverie.

Si ma simt de parca am timp sa mi se aseze toate, ca o masa copioasa, la care ai exagerat putin si acum vrei sa stai sa vezi daca dai la boboci sau nu.

Este grozava starea asta colorata. Ca un clown cu tone de fond de ten pe fata. Cliseul ala nenorocit: smiling on the outside but crying on the inside. Si totusi, cum mi-a zis cineva, daca ramai asa blocat intr-un zambet poate incepi sa si crezi in el. Eu as completa cu faptul ca incepi si sa vezi de ce ar trebui sa ramai blocat intr-un zambet.

Si am un secret, un colt de idee pe care-l tin pentru mine, o stare pe care nu mai am chef s-o impartasesc, o decizie pe care nu mai am chef s-o spun, o concluzie pe care nu mai am pofta s-o explic, am obosit si ziua s-a sfarsit.

Azi mi s-a parut ca zaresc o umbrela albastra rupta, ceea ce bineinteles ca nu era deloc cazul, dar pentru o clipa a fost in mintea mea si ma gandeam in taxi oare unde am mai vazut eu umbrela aia albastra rupta de am impresia ca o vad pe strazi.

In afara de asta, m-am cam rupt de cotidian, nu mai stiu ce se intampla in lume, nu mai vreau sa stiu, s-a prafuit telecomanda si n-am mai citit un ziar de mult, ca rasfoitul ala de hartii in vama nu se pune la citit ziarul.

Si ma duc acum sa-mi iau ultima pastila pe ziua asta si sa ma duc la somn unde am deja o vaga impresie ca stiu ce voi visa. Sa-ti bati copiii nu alta. Doamne cate as mai avea de zis, dar gestual, parca nu mai am cuvinte. M-as zbantui de nebuna. Interpretive dance.Leave a Reply