Moonspell!

Posted: August 23rd, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 1 Comment »

Eu sunt mai inceata de fel si abia acum am aflat ca vin MOONSPELL la Bucuresti, pe 10 noiembrie. Ghici ciuperca unde voi fi atunci… Abia astept!

Doamne cat ma bucur, stirea asta made my day. Imi doream atat de mult sa vina, mai ales ca atunci cand au venit in Timisoara nu prea ii ascultam si abia apoi au inceput sa-mi placa atat cat imi plac acum. Evident ca mi-am dat singura 20 000 de pumni in cap pentru ca am fost iarasi defazata, dar uite ca un dram de noroc am si eu. Si chiar tot discutam, nu mai departe de acum doua zile, ca-s una dintre formatiile pe care le-as plati eu, din saracia mea studenteasca, doar sa le vad.

Concluzia emisiunii: Moonspell la Bucuresti, Alma mater, Vampiria, Luna, Opium si altele la mine in urechi, live, aievea, Ribeiro fiind el asa cum stie mai bine, metale grele, blackest of black, roaar!


One Comment on “Moonspell!”

  1. 1 Jen said at 12:17 am on August 26th, 2007:

    OMG! cat de tare, si eu ma gandeam ce misto ar fi sa vina. cand cu timisoara era prea departe si eram sigura ca o sa cante numai piesele noi… evident, au cantat si multe din cele vechi.


Leave a Reply