Cafeaua de vineri

Posted: August 24th, 2007 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | 3 Comments »

Mi-am facut azi o cafea, am luat o gura zdravana si am zambit drept. E cald, e ingrozitor de cald cu toate ca vara se apropie de sfarsit, calendaristic vorbind. E cald cu o intensitate si o incapatanare pe care o vad in fiecare pas si in fiecare miscare de-a mea. E potrivit, e bine, mai, e bine.

Am zambit pentru ca mi-e foarte dor de niste oameni. Cu care o sa ma si vad in curand, dar am zambit pentru ca am de ce sa-mi fie dor, este asa frumos cand te leaga o chestie nestiuta decat de voi!… Ä‚sta e, in fond, secretul, sau ma rog, unul din secretele prieteniei: momente din astea. Scurte, cat o fractiune de secunda. Momente neinsemnate pe dinafara dar care pe dinauntru inseamna tot, inseamna “ma intelegi si te inteleg”.

Acum trebuie sa termin cafeaua asta de vineri -intotdeauna vinerea cafeaua are alt gust- si sa-mi vad de nimicuri si de tot. Ca sa treaca timpul, ma uit la Weeds .


3 Comments on “Cafeaua de vineri”

 1. 1 fely said at 3:32 am on August 25th, 2007:

  matzooo….

  te iubesc

 2. 2 Sunkissed said at 4:53 pm on August 26th, 2007:

  matzoooo…
  si eu pe tine

 3. 3 A bloggish world » Smile sunshine said at 1:38 pm on September 7th, 2007:

  [...] N-am zis ce gust are cafeaua de vineri, desi am vorbit despre ea. Cafeaua de vineri are gust de prieteni, aroma de povesti. De stat impreuna, cat mai impreuna, de impartasit povesti, amintiri si de toate. [...]


Leave a Reply