E prea tarziu

Posted: August 27th, 2007 | Author: | Filed under: If only | No Comments »

Asta e scutul oamenilor obositi. Tracasati, mici, inveninati sau poate doar pur si simplu extenuati.

Nu e niciodata prea tarziu atata vreme cat te afli acum aici, cu posibilitatile in mana dreapta si cu sperantele in mana stanga. Nu e niciodata prea tarziu atata vreme cat iti doresti ceva suficient de tare. Nu e niciodata prea tarziu atata vreme cat lucrurile materiale, pragmatice care te tin in loc sunt atat si nimic mai mult: lucruri. Nu e niciodata prea tarziu cand universul se deschide in fiecare zi altfel pentru fiecare.

Du-te si pune-te pe tava. Elibereaza-te. Cere-ti dreptul la ce vrei tu: un ponei, o piscina, o casa mai mare, o slujba mai bine platita, iubirea vietii tale, o acadea, timp liber, vacanta visurilor tale. Du-te si cere-ti dreptul, alege-ti viata, scapa de ceas, de constrangeri, de “e prea tarziu”, ca nu e. Putine lucruri sunt implacabile si daca sunt asa inseamna ca e un motiv. Pentru restul de posibilitati minunate, nu e prea tarziu, e nevoie de o impingere, o alunecare a ta din tine spre ceea ce vrei si stii ca vrei.

Nu e prea tarziu. Si nu tine de naivitatea varstei sa spui asta. Doar ca e mai usor sa condamni unii oameni ca fiind idealisti decat sa te uiti adanc in tine si sa vezi ca au dreptate.Leave a Reply