Holding on to my happy bubble

Posted: August 29th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | 2 Comments »

Ascult acum “Don’t stop me now” si-mi amintesc evident de mare si iar ma zbantui prin casa, cantand fara talent dar ce conteaza.

Si ca veni vorba de mare: azi am vazut o persoana pe care am cunoscut-o la mare… sau ma rog, am interactionat cu el la mare. Am avut un sentiment foarte ciudat, pentru ca e prima persoana pe care o vad si care mi se pare mai tanar in Bucuresti decat mi s-a parut la mare. In Vama mi se parea mai in varsta, mai altfel, poate mai de-acolo, mai “batran” intr-un sens cat se poate de pozitiv. Si mi-am adus aminte ca discutam cu prietenii ca sunt unii oameni in Vama pe care nu reusesc sa mi-i inchipui in alta parte, la oras, traind municipal. Bula lor, bubble-ul lor e mai fericit acolo. Si el era unul dintre cei enumerati. N-am schimbat multe cuvinte, nici nu stiu sigur cum il cheama, dar din impresii imi dau seama ca nu m-am inselat. Nu pare de aici, nu e de aici, orasul asta minunat ne ingroapa unora dintre noi putin din sine, daca il lasi.

Ma simt ca intr-un loc strain de unde o sa plec in curand, ceea ce stiu ca nu e asa, dar ma gandesc ca poate pe de o parte e bine sa te simti turist la tine acasa. Parca esti mai dornic sa incerci, sa vezi, sa simti, sa cunosti. Si daca te mai surprinde ceva, este mai mult decat ok.

Don’t stop me now ca va ia mama dracului. Sunt happy in my bubble.


2 Comments on “Holding on to my happy bubble”

  1. 1 ionuca said at 12:27 pm on August 29th, 2007:

    Ah, e o piesa minunata de pus zambete pe buze :)

  2. 2 Sunkissed said at 2:34 am on August 30th, 2007:

    chiar da. si in cazul meu de trezit amintiri despre mare, ceea ce e cam acelasi lucru


Leave a Reply