Acum si aici

Posted: August 30th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Despre natura lucrurilor | No Comments »

All in all I’m
Loving every rise and fall
The sun will make and I will take
Breath to be sure of this
In the end
All will be forgiven when
Surrender rises high and I
Gave what I came to give
Say it now because you never know.

RHCP – Tear

Am dat din intamplare peste cantecul asta si mai ales peste versurile lui. Ciudat si o sa ma mir toata viata cum de reusesc unii sa puna punctul pe i mai bine decat tine, care detii acel i. Gradul asta de apropiere intre oameni, starile care sunt cam aceleasi cateodata, interpretarile pe care le dam unor cuvinte scrise de altcineva si de care dai cand ai nevoie de ele sunt chestii care mie personal chiar imi dau, pe langa o stare de bine, speranta, nah, ca alt cuvant nu am acum in buzunar.

Da’ ce am in buzunar? Exact asta: All in all I’m loving every rise and fall. Absolut toate. Am in buzunar stari si oameni care vin si pleaca cand trebuie si de asta trebuie sa stii cand sa spui ce sa spui. Acum, ca nu se stie niciodata. Simplu.

Si e tare bine ca atunci cand ascult cantecul asta vad lucruri frumoase. Vad un drum pietruit undeva intre dealuri pline de vita-de-vie. Vad un cer albastru brazdat din cand in cand de baloane cu aer cald colorate si vesele. Vad o masina undeva pe drumul ala, rosie si destul de veche, dar ingrijita si cocheta. Vad o carte pe bordul masinii, cutii de cola si pahare de cafea in spate, vad un schimbator de viteze blocat intr-a doua, ca sa se vada mai bine verdele infinit al vitei-de-vie din jur.Leave a Reply