Numai sa nu ploua

Posted: September 4th, 2007 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie | No Comments »

Horatiu e un om vesel. Mai putin cand ploua. Cand ploua, e cel putin indispus Si pune muzica in consecinta.

Dar e bine ca vara e cald si soare in majoritatea timpului. Asa, poate Horatiu sa se simta suficient de bine cat sa-si puna muzica preferata, care devine repede si muzica preferata a restului de oameni care vine sa mai piarda un timp si-o bucata de minte la Soni.

Ziua, Horatiu pare preocupat. Mai priveste din cand in cand spre mare, dar destul de fugitiv. El nu e visator. El e molcom intr-un fel iute, ceea ce-i da un aer aparte. Si parul lui se misca in moduri stranii, de parca tine cont de dispozitia lui din ziua aia.

Seara. Horatiu se inveseleste. Si o data cu el toata lumea. Nu-i prea place sa vada oameni stand jos, obositi, tracasati. Se duce la ei sau ii priveste cu o fata care parca spune: ”pai d-aia ati venit la mare? Sa stati asa? Sa va simtiti ca la oras? Suntem aici, suntem tineri, suntem veseli, marea e la doi pasi, Phoenix la aparat, hai sus si canta cu mine!”.

Asa e el. Tine la dansul, cafelele, berile si dispozitia unor straini. Pentru ca asa e el la mare. Cand e soare.Leave a Reply