Miss you…

Posted: September 24th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | 2 Comments »

Am avut o data o prietena foarte buna. Imparteam povesti, tristeti, bucurii, cafele, ganduri marete, ganduri meschine, tot; mai putin rusinea de a nu sti matematica pentru ca ea era foarte buna la asta si eu – o nulitate.

Ne stim din generala, deci de destul de mult timp si ne stim cam toate fetele. Cu toate astea, in ultimul an nu am mai schimbat trei cuvinte, cred. Nu mai stiu mai nimic despre ea, despre temerile ei, despre evolutia ei si nu stiu nimic despre cea mai importanta relatie pe care a avut-o pana acum. Ea nu stie nimic despre mine, despre cat m-am schimbat si cat am ramas la fel, nu stie drumurile pe care le-am batut si cele pe care nu am vrut sa le bat.

Si e trist si mi-e dor de ea. Intre noi sta o tampenie, o chestie dubioasa de care nu am chef sa vorbesc, dar care este suficient de puternica incat sa ma impiedice sa mai pot sa-i spun tot ce-as vrea. E o prostie care implica o greseala de-a ei pe care totusi nu i-o pot imputa pentru ca stiu de ce o face dar care nu o face mai putin importanta si care implica si alti oameni, caci daca era vorba doar despre mine, vorba ceea, ma durea in supapa.

Esential in povestea asta e ca mi-e dor sa pot sa-i spun tot, asa cum o faceam, fara teama de niste consecinte care acum ar aparea. Mi-e dor sa-i spun ce ma doare si cat iar ea sa stie sa vindece asa cum o facea. Mi-e dor sa stam la barfa si mi-e dor sa vorbim despre carti. Mi-e dor de prietenia ei, mi-e dor de prietenia noastra, mi-e greu sa accept ca unele chestii raman marcate de prostii din astea concrete.

Si e tare greu sa-ti incepi ziua cu un dor surd de prietena ta.


2 Comments on “Miss you…”

  1. 1 ionuca said at 2:27 pm on September 25th, 2007:

    Si eu cunosc durerea asta, doar ca fac tot posibilul sa o ignor. Cine stie, poate intr-o zi nici nu o sa-mi mai dau seama ca e acolo.

  2. 2 Sunkissed said at 2:43 pm on September 25th, 2007:

    da, poate intr-o zi…


Leave a Reply