Miruna

Posted: September 25th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Ascult Pasarea Colibri si ma gandesc ca nu cunosc nicio fata pe care sa o cheme Miruna. As vrea sa cunosc. Mi-o inchipui creata si scunda, niciodata trista, ceea ce contrazice cantecul dar asta e.

Numele noastre de multe ori poarta in ele ceva din noi. Sau e posibil ca, dupa ani intregi de convietuire, sa se creeze o armonie intre noi si el. Putini oameni am cunoscut care sa nu se potriveasca cu numele lor, putini care sa-mi dea o impresie de nepotrivire.

Frumoasa dimineata azi. Iti vine sa te pierzi intre nori, fara sa-ti ceri scuze, fara remuscari, sa pleci, pur si simplu, fara de ce-uri si fara explicatii pe care oricum nimeni nu le intelege asa cum o faci tu.


4 Comments on “Miruna”

 1. 1 Doru Oprisan said at 7:02 pm on September 25th, 2007:

  In general nu-mi place numele Miruna. Dar cand ascult cantecul ala parca suna bine :) Cand piesa se termina, revin la parerea mea. Prin urmare, cantecul ala creeaza o magie, o lume in care numele Miruna imi place :)

 2. 2 Sunkissed said at 8:32 pm on September 25th, 2007:

  E adevarat ca suna mai bine pus in contextul ala anume din cantec :)

 3. 3 Jen said at 3:09 pm on September 28th, 2007:

  eu cunosc o miruna. o fosta sefa de-a mea. era creata si relativ micuta… trista, nu stiu, dar pana acum se potriveste :)

 4. 4 Sunkissed said at 1:49 pm on September 30th, 2007:

  deci exista asa o miruna! stiam eu :D


Leave a Reply