Povestea promisa

Posted: September 26th, 2007 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie | 4 Comments »

Fiecare tren are povestea lui. Mie imi place sa imprumut povestile mele trenului care ma duce la mare.

Trenul asta avea un scaun gol si ma gandeam la multele persoane care ar fi putut sa-l umple, dar nu mi-as fi dorit asta nicicum.

Locul meu pereche ma astepta dezolant de gol si totusi mai plin ca niciodata. Era plin de mine, de asteptarile si de visurile mele, de nebunia mea.

Cafeaua aburinda s-a lasat asteptata. La anul o voi bea cu si mai mare pofta. Stuful parca rasuna inca a cantece, a rasarituri, a soapte pe plaja, a ganduri razlete.

Cu toate astea, am intrat acolo, trecand peste gardul de sarma. Nu am stricat nimic (imi place ca am simtit nevoia sa specific asta), doar ca m-am ales cu doua scrumiere si cateva suruburi, cu o privire in locul unde se pune muzica, cu poze frumoase, imaginea unui trandafir ratacit pe nisipul plouat si, pentru cateva minute, un Stuf doar al meu.

La Soni, lacatul parea trist. Oricum lui Horatiu nu i-ar mai fi placut. Ploua destul de tare.

Terasa unde ne-a cantat Baniciu, mie si catorva nebuni frumosi, era pustie. Zambetul meu nu era, pentru ca stiu ce a fost acolo, n-am uitat cum m-am simtit si asta umple orice terasa.

Eu mi-am uitat mintile acolo, altii pantofii.

Am citit mai cu atentie ce scria pe cartonul asta ignorat de atatea ori pentru ca era in drum spre cafea. Si mi-am dat seama ca asta am facut si ca asta voi face. Schimbarea din mine spre asta duce.

Putini, dar mai erau cativa nebuni. E incurajator.

Am lasat intotdeauna ceva din mine unde am fost. Aici am si lasat, dar am si gasit. Schimbata forma putin, mirosind altfel, dar tot o parte din mine e. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure, pentru ca stiu unde sa ma duc daca am nevoie de acele parti din mine.


4 Comments on “Povestea promisa”

 1. 1 Elena said at 3:18 pm on September 26th, 2007:

  si vantul bate tot dinspre mare… :)

 2. 2 Sunkissed said at 3:20 pm on September 26th, 2007:

  Intotdeauna…

 3. 3 George said at 1:09 pm on September 27th, 2007:

  Tehnic!

 4. 4 Sunkissed said at 1:17 pm on September 27th, 2007:

  eu mai incerc


Leave a Reply