Cafeaua de sambata

Posted: September 29th, 2007 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | 2 Comments »

Cand e sambata rasuflam usurati. E bine, avem timp. De parca in restul saptamanii n-avem, de parca intram intr-un spatiu atemporal al stresului, al termenelor-limita, al nimicurilor, al prafului urban si alte d-astea.

Cafeaua de sambata are intotdeauna timp. Are timp sa se fiarba, sa miroasa bine, sa te adulmece si ea pe tine. Sambata cafeaua asta e dulce, e lenta, iti aduce aminte ca da, ai timp, intotdeauna ai timp… si ca daca n-ai ai intotdeauna la dispozitie andrelele ca sa ti-l crosetezi singur.

Cafeaua de sambata are timp de tine. Tu ai timp de ea. Potrivire perfecta.


2 Comments on “Cafeaua de sambata”

  1. 1 koma said at 8:42 am on September 30th, 2007:

    e ceva in aer. deja e al 3lea blog[si eu nu citesc sute] in care se spune despre calitatea timpului trait. despre fericirea clipei si abordarea ei.

    si nu stiu daca e bine, sau e rau. s-ar putea ca aceste discutii, tot mai prezente sa reprezinte frica de dezumanizare, de valul automatismelor, cliseelor in fata carora nu mai avem scapare.

  2. 2 Sunkissed said at 1:47 pm on September 30th, 2007:

    este foarte posibil. si ar fi bine daca maniefstarile astea impotriva automatismelor ar avea si un ecou in viata reala si sa nu ramana doar o revolta in spatiu virtual.
    pentru mine, postul asta vine fix din realizarea ca am timp, ca mi-l fac, ca mi-e bine asa


Leave a Reply