Pornim la drum

Posted: October 2nd, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Martea asta a fost calatoare. Am senzatia ca am fost in multe locuri si de fapt am stat cam in acelasi loc. Si in afara de asta martea asta a venit si m-a tras de maneca aratandu-mi iar si iar ce important e sa ai atatia prieteni langa tine. Scrantiti, psihopati, fiecare cu tembelismele lui, cu vanataile lui, dar sa fie acolo, prietenii tai pe care ii iubesti si pe care poti sa-i chemi oriunde oricand si care te cheama oriunde oricand si cand nu poti sau nu vrei sa vii inteleg.

Si pe masura ce viata fiecaruia dintre noi incepe sa mi se contureze incet-incet, in ceata si fara nicio premisa uneori dar se contureaza totusi, realizez ce dor imi va fi de ei cand ne va desparti mai mult de trei statii de autobuz.

Dar o sa vedem cand ajungem acolo. Maine e miercuri, cine stie si cat de sucita va fi ziua asta.

A, si pentru prima data de mult timp Silvia, pusa in fata unor treburi cotidiene care implica schimbul de servicii cu diversi oameni, s-a descurcat din prima. N-a fost nevoie de al doilea drum, de explicatii, n-a iesit prost. Ca urmare, am ochelari noi si frumosi pe care n-o sa-i mai zgarii, sper, pe interior. Si trecem cu vederea ca am ramas fara bani de paine, intretinere, lumina si net din cauza asta.


2 Comments on “Pornim la drum”

  1. 1 Aurelian said at 2:00 pm on October 3rd, 2007:

    Ma amuza de fiecare data cand vorbesti despre tine la persoana a treia. Si ceea ce mi se pare si mai amuzant, e ca acum, afland de ceva vreme ca si mama ta iti citeste blogul, poti sa “lansezi” problemele (in acest caz, financiare) catre ea si prin cai mai putin directe..

    Subtil, subtil, my dear Silvia.. (:

  2. 2 Sunkissed said at 2:31 pm on October 3rd, 2007:

    sarmana mama, stia dinainte de tragedia mea financiara, acum n-am facut decat sa-i reamintesc, in caz ca uitase :)


Leave a Reply