Perfect spot

Posted: October 18th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | 2 Comments »

Am observat la mine obsesia locului ideal. Devine atat de puternica dorinta de a gasi locul asta, incat uneori am impresia ca trec pe langa multe alte locuri care promit fara a vrea sa ma opresc fie si macar o clipa, de teama ca nu vor corespunde asteptarilor mele care si asa sunt exagerate.

Si tocmai eu, atat de imperfecta, atat de dezechilibrata (si asta nu inseamna totusi ca e de rau), atat de neliniara, caut perfectiunea, echilibrul si liniaritatea si refuz oameni si locuri care dau si cele mai mici semne de neconcordanta cu asteptarile mele.

Poate ca e legea firii, cei slabi cauta intotdeauna compania celor puternici sau mai stiu eu ce tampenii din astea motivationale facute sa te simti mai bine.

Dar pornisem de la locul perfect. Locul perfect e ala care te asteapta de fiecare data mereu altfel si totusi al tau, locul ala in care nu esti niciodata golit, niciodata doar o carapace, niciodata superficial. Locul cu vedere la o apa, la verdeata, locul cu perne multe, cu un paravan si un divan, locul in care e apa calda mereu, locul in care este intotdeauna cafea, locul in care nu se strica incuietoarea. Locul unde poti sa citesti linistit, locul in care prietenii tai sa se simta ca acasa.

Si acum citesc ce-am scris si-mi dau seama ca m-as plictisi groaznic in acest loc. Si-mi mai dau seama ca poate locul perfect pentru mine este atat de necorespunzator cu ce-am scris eu aici incat s-ar putea sa raman surprinsa cand il voi gasi.

Si imi mai dau seama ca trebuie sa nu ma mai tem si sa experimentez. Pentru ca daca trec ca pana acum pe langa oameni si locuri este posibil sa ma privez de cele mai misto experiente din viata mea, asa imperfecte si necioplite cum sunt ele.


2 Comments on “Perfect spot”

  1. 1 ionuca said at 11:59 am on October 19th, 2007:

    Nici eu nu mi-am gasit inca Perfect spot-ul. But it’s out there waiting for me, I just know that :)

  2. 2 Sunkissed said at 6:04 pm on October 19th, 2007:

    insistam pana dam de el sau el de noi


Leave a Reply