Frici, draci, dintr-astea de joi

Posted: October 25th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Ce caut la biroul asta? Acum? Ma gandesc la 100 de locuri in care as vrea sa fiu. Ce m-a impins aici? Sa stau aici ca popandaul, sa ma tot gandesc la tot felul de frici, de temeri, de fobii. Tot alea sunt dintotdeauna. eu tot aia, cu mici amendamente pe ici pe colo. De ce le disec? Iar? Unde cred ca ajung? Unde vreau sa ajung? De ce nu sunt intr-unul din cele 100 de locuri?

Si zau ca-mi raspund singura in cel mai mare cliseu: ca trebuie, mai fata, d-aia. Ca daca nu-ti diseci tu singura fricile, temerile, fobiile, renuntarile, lasitatile si chestiile celelalte pe care nu vrei sa le vada ceilalti in tine, cine dracu s-o faca si mai ales de ce? Ca daca nu te gandesti la ele acum, cand verdele e verde si biroul e de lemn, s-o faci mai incolo, cand verdele e rosu, biroul de nisip si fricile, temerile, fobiile vii si misunand pe langa tine este neproductiv, foarte, extrem si al dracu de neproductiv.

Asa ai macar iluzia unei bucati de sanatate mintala care sa-ti provoace un orgasm intelectual cand crezi ca reusesti sa descifrezi vreo frica dintr-alea.

Si uite-i iar, toti dracii din capul meu dansand vals. Numai ca acum pot sa-i privesc cu amuzament, detasat, cine stie de ce, poate ca e luna plina, poate pentru ca e deja joi, poate pentru ca nu prea am mancat in ziua precedenta. Si-s chiar simpatici, zau asa.Leave a Reply