No more turning away

Posted: October 25th, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 2 Comments »

M-am trezit astazi cu o pofta incredibila de a-i imbratisa tare-tare de tot pe toti de la Pink Floyd, cu precadere pe Gilmour. M-am trezit cu pofta de a vedea porci zburand si de a zice in cor cu sute de mii de oameni “shine on you crazy diamond”. M-am trezit ascultandu-i si simtind emotii pe care nu le-am simtit niciodata la unele piese. M-am trezit cu “On the turning away” pe repeat, savurand inflexiuni din vocea atat de calma si totusi atat de puternic de razvratita a lui Gilmour, bucurandu-ma de impletirea atat de potrivita uneori a vocii lui cu vocea lui Waters, usor ironica, parfumata de o masculinitate pe care o vrea in fiecare cantec.

Degeaba as incerca sa explic ce m-a apucat. E ca si cum iubesti pe cineva foarte, foarte mult si nu ti-ai imagina viata fara acea persoana, numai ca uneori iti aduci aminte de gradul la care simti chestiile astea. Asta asa, la un nivel minimal al explicatiei.

Si pana una-alta azi e ziua mea Pink. Pink Floyd. E ziua in care in termenii astia gandesc, in termenii astia visez, e ziua de “Lost For Words”.


2 Comments on “No more turning away”

  1. 1 Alexandrog said at 5:30 pm on October 25th, 2007:

    “wish you were here”, “high hopes” :)

  2. 2 Sunkissed said at 6:46 pm on October 25th, 2007:

    bineinteles :)


Leave a Reply