Cum o fi sa fii gaina?

Posted: October 31st, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

Trebuie sa fie minunat, zau asa. Asta daca reusesti sa ajungi la o varsta suficient de venerabila cat sa nu mai iti doreasca nimeni carnea pentru ciorba. Ah da, si daca reusesti sa fii gaina de la tara si nu de la crescatorii. Fireste, la crescatorie nici nu mai apuci sa te dezmeticesti si sa-ti dai seama de conditia ta de gaina.

Cam asa si cu oamenii. Ce misto e sa fii om! Dar bineinteles, in anumite conditii. Ca altfel, uneori te trezesti ca e de rahat si ajungi ciorba, metaforic vorbind, desigur.

(Misto inventie parantezele, iti permit sa vorbesti despre orice iti trece prin cap in afara subiectului. Chiar si cand n-ai nimic de zis.)


2 Comments on “Cum o fi sa fii gaina?”

  1. 1 yohanna said at 6:26 pm on November 1st, 2007:

    :) citesc o carte despre emotii din care aflu lucruri noi. ca de exemplu, faptul ca exista sentimentul de ‘a fi mistret’ adica unii oameni din nustiu ce trib, la un moment dat in viata lor se simt mistreti domne. adica se apuca sa rame prin pamant si fac ca toti dracii. acum, dilema e, oare si mistretii au onorabilul sentiment de ‘a se simti oameni’? si daca il au, oare cum fac ei ca toti dracii? :D

  2. 2 Sunkissed said at 8:49 pm on November 1st, 2007:

    tare asta cu mistretii. ar fi misto sa fii mistret pentru o zi. dar eu sper din suflet ca bietii mistreti n-au vreodata in viata lor sentimentul de a fi oameni. sau poate l-au avut, au vazut ca e naspa si si-au vazut mai departe de mistrateala


Leave a Reply