…de ordin sentimental

Posted: October 31st, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit, Despre natura lucrurilor | No Comments »

Ce e mai frumos decat o strangere de mana de la Mircea Vintila, dupa un maraton folk la Preoteasa aseara? Ce e mai frumos decat privirea lui linistita, multumita, in fata unei tinere entuziasmate care ii multumeste pentru un concert mai mult decat misto?

Nu as putea sa exprim in cuvinte cat ma bucura pe mine momentele astea marunte pe care mi-a fost dat sa le traiesc alaturi de Oameni Mari: imbratisarea lu Covaci, vinul cu Baniciu, strangerea de mana a lui Vintila. Ma fac sa ma simt extraordinar de fericita ca am apucat, fie si pentru o clipa, sa fiu parte din lumea lor, a oamenilor astora care ne fac viata mai frumoasa cu-o chitara si buna dispozitie.

Acum ma duc sa fac cafeaua, sa pun Deep Purple tare in boxe si sa ma pregatesc pentru diseara. M-am trezit extraordinar de buimaca, dintr-un vis dubios, iar acum mi-e parca frica sa pun picioarele pe pamant de frica sa nu ma sparg. Adaug la senzatia asta aia cum ca ochii mei s-au marit peste noapte si risca sa imi iasa din cap. Ma simt extrem de obosita, mi-am pierdut antrenamentul la pierdut nopti si trebuie sa fac ceva in privinta asta. Sau or fi de vina doar dracii aia care dansau vals, vad ca le arde de dans modern azi.Leave a Reply