Zile si muzica lor

Posted: November 2nd, 2007 | Author: | Filed under: Ce-am mai văzut, citit, auzit | 2 Comments »

Cum mi se mai intampla deseori, mai ales cand scot capul din metale grele, dau peste cantece care ori ma scot din rahat, ori ma baga, ori, paradoxal, ambele.

Dat fiind ca e vineri, pot sa fac o scurta trecere in revista a cantecelor care s-au suit saptamana asta la mine in cap si au ramas acolo.

Luni : Live Forever, Oasis. Cantec de mers prin ploaie vesel. Cantec de visat, cantec de inceput, cantec de dansat singur in casa. Cantec care a insotit toate celelalte cantece.

Marti: Rosu aprins, Luna Amara. Chiar daca am fost la folk. Era undeva pe repeat, ca o placa stricata, o data cu valurile care se apuca sa mai vuiasca periodic in capul meu.

Miercuri: Child in time, Deep Purple. Amintiri din liceu, concert misto la care as fi vrut sa am un prieten drag langa mine, prieten care acum isi pierde mintile pe frantuzeste.

Joi: Bed of Roses, Bon Jovi. N-am si eu voie sa fiu fata macar o data pe saptamana? Sa imi bantuie creierii glam rock-ul din nou? Macar pentru parul si incruntarile lui Jon.

Vineri, adica azi : Trains, Porcupine Tree. Cine stie, poate pentru ca e vineri si e ziua mea de tren, chiar daca nu merg nicaieri, e ziua in care scartaie rotile si pufneste locomotiva si oamenii isi iau la revedere si ziare si apa pentru drum si in care vine nasu’ amenintator si in care intr-un final ajungi unde trebuie.

Si maine e sambata si maine e timp de noi obsesii si de noi invarteli intr-un carusel pe care inca nu am avut onoarea de a-l cunoaste dar nu e timpul pierdut. Ce misto, cata incredere putem sa avem in ziua de maine! Si de cele mai multe ori ne tradeaza, o uram si devine o “ieri” nesuferita si mica, demna de uitat. Si speram mereu si mereu la un “maine” perfect. Ce oameni defecti.


2 Comments on “Zile si muzica lor”

  1. 1 ionuca said at 1:04 am on November 3rd, 2007:

    Sunt curioasa ce piese o sa te obsedeze azi si maine :) Do tell us, please.

  2. 2 Sunkissed said at 4:07 pm on November 3rd, 2007:

    ok :) azi, sambata, Read my Mind – The Killers. Maine revin cu noi informatii :)

    asa, e deja maine. azi: Superstar – Sonic Youth


Leave a Reply