Dureri de cap

Posted: November 8th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, Gânduri în corabie | 5 Comments »

Azi nu sunt normala. Nici pe departe. pai cat de normal sa fii daca te trezesti cu o durere de cap? Sta acolo fix in frunte, ma apasa, ma tachineaza, imi aduce aminte ce-am visat, nu ma lasa sa ma misc. E o pacoste durerea asta de cap. Poate o sa fiu normala putin mai incolo, dupa un sanatos ritual de dimineata cu antinevralgic si cafea. Minunat.

Si nu pot sa ma abtin sa nu compar dimineata asta de joi cu “Under pressure” in boxe, durere de cap, frig de-ti ingheata gandurile afara, nimeni in casa, toamna apasatoare cu miros de gutuie amara si melancolie nelalocul ei, cu dimineata aia de miercuri cand soarele incepea sa iasa din mare, culorile se amestecau una in alta si iesea o minune, era caldut afara, marea linistita, fara valuri mari, parca fredona acelasi cantec care se auzea vag in departare si nisipul se pregatea sa fie incins de soarele din ce in ce mai mare. M-am culcat dimineata si m-am trezit tot dimineata, mi-am baut cafeaua tare si aromata de care mi-e atata dor la Stuf, am fredonat incet The Cure (parca asta se auzea), zambeam a om nebun si-mi dadeam seama ca rasaritul ala a fost cel care mi-a pus capac, cel care ma va bantui, cel de care imi va fi atat de dor, cel care mi-a dat sentimentul ala de nisip, de o permanenta in care chiar credem si totusi si de asteptare tacuta si minunata care ne face viata mai frumoasa macar o clipa.

Acum tot ma doare capul, numai ca de dor.


5 Comments on “Dureri de cap”

 1. 1 fely said at 3:30 pm on November 8th, 2007:

  mi-e dor si doare…dor si doare.
  nu stiu de ce asta imi suna in cap cand am citit postul tau dar senzatia nu e asta a cantecului ci aia a diminetii aleia.
  multumesc.

 2. 2 Sunkissed said at 3:35 pm on November 8th, 2007:

  ce dragut ca am impartit o felie din dimineata aia chiar daca eram in cu totul alte lumi

 3. 3 ionuca said at 4:02 pm on November 8th, 2007:

  Sper sa iti treaca durerea de cap si sa ramana doar amintirea aia frumoasa :)

 4. 4 Sunkissed said at 4:40 pm on November 8th, 2007:

  incepe sa treaca durerea de cap, e de bine

 5. 5 Cineva said at 5:13 pm on November 8th, 2007:

  durerea o sa treaca, toate trec


Leave a Reply