Alte emotii de toamna

Posted: November 19th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

E ca si cum ceva imi defriseaza creierul. Si nu mai planteaza nimic in loc. Mainile nu ma mai asculta, cineva le-a pictat unghiile cu rosu si le-a pus sa scrie povesti pe care nu le mai recunosc. Iar ochii vad cu incapatanare ce nu e al lor si poate va fi numai daca mainile astea se decid sa redevina ale mele.

Si mergi asa prin ploaie si vant si toamna si amintiri si viitor si speri ca este ceva acolo care te mai poate salva. Poate un fulg de zapada. Poate sa fie si imaginat. Sa vina si sa te traga de urechi. Avem mare nevoie cateodata, cand suntem irationali intr-un mod pervers (se poate) sau prea copii intr-un mod bolnavicios (si asta se poate), sa vina sa ne traga cineva sau ceva de urechi zdravan si sa ne aduca cu picioarele pe un pamant pe care am uitat sa stam drepti.


4 Comments on “Alte emotii de toamna”

 1. 1 Cineva said at 6:17 pm on November 19th, 2007:

  daca vrei te trag eu de urechi … sau de par :)

 2. 2 Sunkissed said at 6:32 pm on November 19th, 2007:

  :)) de par ca poate creste mai repede

 3. 3 elena said at 8:02 pm on November 19th, 2007:

  zilele trecute am avut si eu aceeasi problema… cum sa o rezolv altfel decat sa chem pestisorul de aur… l-am chemat…si i-am cerut:”trage-ma zdravan de urechi!”… a zambit in coltul gurii si mi-a zis:”stai prea dreapta pa pe pamant…si noi avem gravitatie…gravitatia tine ocenul pe pamant nu ne taraste pe noi la fundul oceanului…” :)

 4. 4 Sunkissed said at 1:13 am on November 20th, 2007:

  ia sa caut si eu pestisorul cu pricina…


Leave a Reply