Periute de dinti

Posted: November 22nd, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Am observat recent ca apar multe chestii in casa de care nu stiu. Azi m-am dus la baie sa ma spal pe dinti si am ramas uimita de multele periute de dinti din suport. OK, una e clar a mea, una a colegei mele, una a prietenului ei si una a lui Fely… dar restul? M-am tot scarpinat in cap, m-am tot gandit si nu-mi ies la numar.

(Apropo de asta, imi place, cu titlu de experiment, cand ma duc in bai straine sa observ cate periute de dinti sunt in suport. Asta spune destule despre viata sociala a omului in cauza. Si acum ma gandesc ca poate si alti oameni au probleme existentiale legate de aparitia diverselor periute de dinti pe care le gasesc in suport si pe care nu le recunosc de niciunde.)

Tot azi am vrut, ca tot omul, sa mananc ceva asa ca am ales un cascavaldespre care credeam sincer ca e al Ancai, dar mi-a spulberat aceasta teorie. Cum al meu sigur nu e, nu ramane decat un mister care nici nu trebuie elucidat, ci mancat, ca e foarte bun.

Ruga, dar: doamne, daca tot apar diverse chestii la noi in casa, fa te rog sa apara si o canapea cu perne mari, o plasma, un pitic de gradina, toata seria Cronicilor din Amber, o pizzerie si, daca nu e prea dificil, Johnny Depp.


4 Comments on “Periute de dinti”

 1. 1 elena said at 3:58 pm on November 22nd, 2007:

  o periuta e a mea si una a lui ciubak… :))

 2. 2 Aurelian said at 5:44 pm on November 22nd, 2007:

  Pot sa imi aduc si eu periuta la tine? nu de alta dar la mine se cam plictiseste in suport.. :D

 3. 3 Aurelian said at 6:28 pm on November 22nd, 2007:

  Acum mi-am dat seama de gafa.. =))
  Nu intelege gresit.. o folosesc numai ca e cam singura..

 4. 4 Sunkissed said at 10:25 pm on November 22nd, 2007:

  elena, sarumana, m-am mai lamurit
  aurelian, daca vrei poti, pentru ca o sa stiu ca e a ta, cu alea pe care nu le recunosc am probleme


Leave a Reply