Agrafe de hartie

Posted: November 23rd, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 4 Comments »

Cand eram mica, eram absolut convinsa ca agrafele de hartie sunt niste agrafe facute din hartie si nu prea intelegeam cum isi indeplinesc ele rolul de agrafe daca sunt din hartie.

Acum nu mai sunt asa mica, desi mai am o gramada de crescut, dar tot mi se mai intampla sa dau intelesurile proprii unor fraze sau expresii si sa raman incurcata cand imi dau seama ca nu e asa. Si e cu atat mai ciudat cu cat, de regula, procedez exact invers si detest intelesurile proprii. Mi-a zis o data un profesor de-ai mei ca sunt persoana cea mai predispusa spre a pune la indoiala tot ceea ce primeste. Si initial m-am bucurat, dar pe masura ce deveneam din ce in ce mai nevrotica, mai nesigura, mai cu susul in jos, mi-am dat seama ca e bine si nu prea. Ajungi sa pui la indoiala si ceea ce credeai ca ai mai personal, ajungi sa-ti pari tu tie fals, ajungi sa nu mai poti sa spui “da-mi o agrafa de hartie” fara sa te intrebi daca o fi bine ce-ai zis.

Am putina treaba zilele astea. Am o coama de leu ce trebuie scuturata si puricata, astfel incat sa n-am surpriza ca iese un mieunat cand vreau de fapt un raget. Trebuie sa mi-o asez bine si sa incep sa cred in cuvintele pe care le spun si in gesturile pe care le fac. Unele lucruri n-au ce sa caute langa indoiala.

Ma duc sa-mi curat coama.


4 Comments on “Agrafe de hartie”

 1. 1 fely said at 4:34 pm on November 23rd, 2007:

  daca ai nevoie de ceva ajutor am auzit eu de un loc unde fac extensii misto…iti dau adresa daca vrei, e pe undeva pe langa gara.

 2. 2 Sunkissed said at 6:48 pm on November 23rd, 2007:

  ar fi atat de vine daca ar merge cu extensii… dar deh, ce-i al meu e al meu chiar daca trebuie sa astept sa creasca

 3. 3 catalin said at 10:36 pm on November 23rd, 2007:

  hi

 4. 4 Sunkissed said at 2:40 am on November 24th, 2007:

  hi back


Leave a Reply