Pauza in curatarea coamei de leu

Posted: November 24th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | 4 Comments »

Vis dubios rau, cu pitici violenti care se suiau unul peste altul si te luau la bataie… Uneori, dupa astfel de visuri, astept sa aud batai la usa si sa intre cineva care sa-mi explice, aproximativ ca-n Matrix, ca exista mii si mii de realitati paralele si ca atunci cand visez nu fac altceva decat sa ma transpun in ele. Si daca m-ar pune sa aleg intre ceea ce eu numesc vis si ceea ce eu numesc realitate? Just because you feel it doesn’t mean it’s there… Dar merita oare sa dai vrabia din mana, adica realitatea asta prapadita, singura pe care o stim, pe cioara de pe gard, oricat de poleita ar fi? De la o vreme, de cand am tot felul de visuri dubioase, dar atat de misto in esenta lor, n-as sti ce sa zic. Ciudata treaba, asta cu visurile noastre si inconstientul si subconstientul si balarii dintr-astea.

Si drumul asta care vrea sa descopere piatra filosofala si sa dea un raspuns la intrebari de genul cat de real e ceea ce numim noi real nu are sa duca nicaieri. Poate doar undeva unde nebunia e la rang de arta si nu se mira nimeni ca bei tigari si fumezi cola, ca piticii se suie unul peste altul ca sa te bata mar, ca oamenii merg in maini in majoritatea timpului si asa mai departe.

Gata pauza. Imi obosise mana de la atata curatat asa ca m-am pus pe ganduri. Dar n-am uitat ce trebuie sa fac.

Apropo, leii sunt animale foarte interesante. As da orice sa vad un leu fata in fata. Nu la Zoo. In mediul lui.

Ca sa nu uit: We are accidents waiting to happen. Cea mai misto chestie pe care o poate auzi un om prima data cand se trezeste dintr-un vis dubios


4 Comments on “Pauza in curatarea coamei de leu”

 1. 1 elena said at 3:39 pm on November 24th, 2007:

  morning life… morning life on mars… :)

 2. 2 Sunkissed said at 5:51 pm on November 24th, 2007:

  da bai. tot e mai misto decat pe planeta mama. ma intreb daca sunt paianjenii de pe marte ai lui Ziggy stardust prin zona. ca daca sunt, ma car! :D

 3. 3 koma said at 10:54 am on November 25th, 2007:

  bowie? how old are u?

  asa, realitati paralele. pai ele exista, garantez asta. si stii de ce? pentru ca singura chestie sigura despre ele e ca nu exista nici o cale ca ele sa se intrepatrunda.

  eu traiesc adesea umilinta asta matinala in care mai am umbrele visului inca in cap dar stiu sigur ca le voi uita in cateva secunde, oricat incerc sa ma agat de ele. rareori tin minte franturi concrete, cum a fost acum cateva zile cand am visat o sala imensa in care se desfasurau tot felul de activitati, examene, baschet, un proces, o executie.

 4. 4 Sunkissed said at 11:18 am on November 25th, 2007:

  sunt la fel de convinsa ca exista si ca n-au cum sa se intrepatrunda. daca s-ar intrepatrunde printr-un simplu vis, ar fi prea simplu.
  eu am darul asta de a tine minte visuri si mai ales de a tine minte starea lor, atmosfera. care nu e mereu placuta.
  and i looove bowie :D


Leave a Reply