Poveste de sfarsit de noiembrie

Posted: November 26th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba!, On the eighth day God created coffee | 4 Comments »

*Cuvant de inceput din seria prietenului Mihnea: esti deprimat? Bea un ou!*

Despre cum te trezesti dimineata cu gandul la amiaza, cu ochii pe fereastra si putin cocosat. Mergi ca pe cioburi prin propria-ti casa. Te gandesti c-ar fi misto sa ai ceva de facut despre care sa povestesti altcuiva si te impiedici la intrare de colacul de salvare cu care ai venit ieri acasa.

In bucatarie e inca intuneric si miroase a fum. Nimic neobisnuit, numai un cactus intr-un colt. Daca de uiti de foarte aproape, vezi ca la radacina lui exista o localitate intreaga, oameni mititei care misuna speriati peste tot.

Pui de cafea, ca intotdeauna. Singura rutina care te incanta. Aburul din cafea se ridica, rade la tine cinic si iese pe fereastra intredeschisa. O data cu el pleaca si dimineata deghizata in dupa-amiaza si vine dupa-amiaza deghizata in seara.

Miroase a scortisoara si nici n-ai mancat. Departe undeva sigur e un curcubeu. Numai ca nu-l vezi tu bine. Dar sigur e. Intrebare e de care parte a lui esti.


4 Comments on “Poveste de sfarsit de noiembrie”

 1. 1 alexandrog said at 7:50 pm on November 26th, 2007:

  Si eu am Cactus-town :)

 2. 2 Sunkissed said at 8:28 pm on November 26th, 2007:

  minunat!

 3. 3 Aurelian said at 8:39 pm on November 26th, 2007:

  well.. nu stiu daca e atat despre de ce parte esti ci daca esti la capatul unde atinge pamantul sau nu.. exact ca si spiridusul sau ce era tipul ala imbracat in verde cu barba si pitic.. si irlandez pe deasupra.. ah.. si beat de la atata bere..

  Ohh.. that’s it.. cred ca la tine este curcubeul cu spiridusul beat.. ar trebui sa iti schimbi spiridusul.. (sau cum dracu il cheama.. ca am un lapsus imens).

 4. 4 Sunkissed said at 9:02 pm on November 26th, 2007:

  um, stiu la cine te referi. e la mine sub pat. cu tot cu minunatul curcubeu :)


Leave a Reply