Psihopatii

Posted: November 27th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

De ce imi iubesc eu prietenii psihopati…

Pentru ca fiecare, in felul sau, condimenteaza o conversatie sau un sentiment. Pentru ca nimeni nu e in plus si toti sunt bineveniti. Pentru ca uita repede ce trebuie si tin minte ce trebuie. Pentru ca imi canta cu aceeasi pasiune atat “Bun ii vinul ghiurghiuliu” cat si “Wonderwall”. Pentru ca se bat cu hartie igienica. Pentru ca uneori ma uit la ei si totul e in slow motion si altadata nu inteleg cum de ne miscam asa repede. Pentru ca stiu cum sa te lase in pace si stiu cand sa traga de tine. Pentru ca fiecare are mirosul, culoarea si glasul sau incomparabil si cand ii pui pe toti impreuna iese un caleidoscop minunat. Pentru ca gatesc. Pentru ca stiu ce tigari fumeaza si ce bautura prefera fiecare. Pentru ca nu trebuie sa-i intreb de 500 de ori daca sunt ok pana sa primesc un raspuns adevarat. Pentru ca ma fac sa cad pe jos de ras, la propriu. Pentru ca ii fac sa cada pe jos de ras cand mai intru intr-o cutie postala pe strada. Pentru ca ma scot la vot, imi dau carti si-mi cer carti. Pentru ca imi fac poze, pentru ca imi fac cafea si ma primesc mereu la ei. Pentru ca ma lasa sa fiu tampita si pentru ca nici ei nu sunt prea sanatosi. Pentru ca sunt acolo mereu, nici cand nu vrei nu scapi de ei. Pentru ca ma ajuta sa-mi gasesc cuvintele cand nu le am si sa le pierd cand vorbesc mult si prost. Pentru ca noi, de fapt, suntem mai multi, dar nu putem sa fim impreuna mereu si asta e ok. Pentru ca eu includ aici multi oameni care nici nu sunt prin preajma si ei, care sunt, stiu si ma lasa. Pentru ca agata bastoane de lustra, au porecle dubioase, danseaza, ma scot din casa la trei dimineata, ma fac sa ma simt frumoasa, ma lasa sa ii rasfat asa cum ma pricep. Pentru ca ne facem planuri. Si pentru ca ma fac sa scriu chestii dintr-astea siropoase de-a dreptul…

Mi-a zis mie mama ca la facultate o sa ma distrez cel mai bine… si asa e si nu pot sa cred c-au trecut patru ani. Patru ani psihopati. Rau de tot, ma!


5 Comments on “Psihopatii”

 1. 1 ionut.m said at 6:29 pm on November 27th, 2007:

  Si asta numesti tu prieteni psihopati? Mai degraba sunt ei cei cu adevarat normali. De-aia te simti asa bine in preajma lor.

 2. 2 melin said at 7:11 pm on November 27th, 2007:

  ai niste prieteni frumosi ;)

 3. 3 Sunkissed said at 11:37 pm on November 27th, 2007:

  psihopatii e cu drag :) e cu poveste de fapt, de-aia le zic asa
  chiar sunt frumosi, zau

 4. 4 Ciupercutza said at 11:57 am on November 28th, 2007:

  Enjoy cat mai poti … Cele mai frumoase prietenii se nasc in liceu si facultate. Si cu astea ramai! Pe masura ce trec anii, e din ce in ce mai greu sa gasesti prieteni ‘nebuni’ (sau psihopati cum le zici tu cu drag). Citind ce ai scris tu aici, am dat timpul inapoi cu 10 ani … si sunt un pic nostalgica. Scrii frumos! Am zambit … Multumesc.

 5. 5 Sunkissed said at 12:57 pm on November 28th, 2007:

  multumesc si eu :)


Leave a Reply