Azi fac

Posted: December 6th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

un an si 11 luni de cand scriu, virtual vorbind. Nu sunt mare fana a sarbatoririlor, dar de data asta bag in seama momentul.

Pentru ca ceea ce a inceput ca un loc de varsat frustrari si nervi ce nu mai voiau sa plece, ceea ce a inceput ca o mirare, ceea ce a debutat ca un mare fas dupa niste sarbatori care ma cam stresasera a ajuns sa fie un loc colorat, plini de oameni noi, a ajuns sa fie locul in care eu sa nu ma mai simt stangace printre straini. Locul asta m-a dus in multe altele, unele mult mai frumoase si mai pline de viata, altele mai putin placute, insa din toate am invatat cate ceva. Am purtat conversatii cu mine si am descoperit cu uimire ca ii intereseaza si pe altii. M-am reapucat sa scriu asa cum o faceam inainte, cu pixul, pe hartie. Cu alte cuvinte, m-am deblocat scriitoriceste vorbind. M-am lamurit in legatura cu o gramada de bagaj ce-l purtam cu mare incapatanare dupa mine si m-am capatuit cu alte bagaje. Am luat decizii scriind aici. Am dat afara. Am primit inauntru. Una peste alta, sunt relativ multumita de ceea ce a ajuns un biet blog pe 360. Si mai multumita de oamenii care au intrat in viata mea, de mailurile care mi-au inseninat unele zile negre, de muzica de care am aflat, de lucrurile pe care le-am invatat, de mine, de voi.

Inainte ma incapatanam sa nu bag prea mult in seama faptul ca asta este… hai sa-i spun pe nume, un blog public. Azi imi dau seama ca n-am cum sa ignor asta. Ca mare parte din ceea ce am invatat in aceste 23 de luni se datoreaza tocmai faptului ca e un blog public. Si sunt mai mult decat fericita ca scurtele momente cand am vrut sa-l dau dracului si sa-l sterg au ramas doar scurte momente neconcretizate. Si sunt si mai fericita ca m-am impacat cu ideea ca unele rufe trebuie spalate in public, ca n-ai de unde sa stii cine sare sa te ajute.

Si-n final, tanaaa, momentul dezvaluirilor, un secret bine pastrat vreo 23 de luni, asa. Si anume, de ce mi-am facut eu blog. Pai intai l-am citit pe al Doamnei Brebenel, pe vechiul 360. Si-am zis uite ba, oamenii scriu despre ce li se intampla, ce vad, ce vor: deci se poate. Acum, Doamna Brebenel se da cu bicla prin Paris. Eu am ajuns in al doilea an (aproape) de dat cu tasta si cu mintea mai in colturi ca la inceput. O fi bine, o fi rau. Eu zic ca e bine, ma. Tare bine.


5 Comments on “Azi fac”

 1. 1 Ciupercutza said at 4:29 pm on December 6th, 2007:

  La cat mai multe luni de scrieri domnisoara pupacita de soare! Cu aceasta mareata ocazie, eu iti fac cadou o veioza :P

 2. 2 Sunkissed said at 4:31 pm on December 6th, 2007:

  intamplarea face ca intr-adevar am nevoie de o veioza :P

 3. 3 Ciupercutza said at 4:35 pm on December 6th, 2007:

  E perfect. Te pun in legatura cu finu’ care se pare ca are un exces de veioze azi! Si cred ca daca mai scriu o data cuvantul veioza, ma duc la balamuc! Ooops. Am scris. Brb :D
  Pupici.

 4. 4 alexandrog said at 11:40 pm on December 6th, 2007:

  La mai multe postari ca-mi place cum scrii! :P

 5. 5 Sunkissed said at 2:35 pm on December 7th, 2007:

  mersi :D reciproc


Leave a Reply