Conversatie cu mine, la cafea

Posted: December 7th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine, On the eighth day God created coffee | 5 Comments »

Vine un moment in viata, de fapt, stai ca sunt o groaza de momente din astea in viata, asa, ma rog, deci vine un moment cand trebuie sa dai dracului toate prejudecatile pe care singur ti le-ai varat in cap si sa incerci. Sa faci un pas. Primul. Restul ar trebui sa vina natural. Pentru ca, asa cum mi-a zis mie cineva important, daca ceva sau cineva iti aduce soarele, fie si o clipa mica in mizerabilul asta de gri cotidian, merita. Daca ceva sau cineva te face sa te simti bine, binele ala dupa care tanjeai de atata timp, ceva-ul ala sau cineva-ul ala merita.

Ce dracu e atat de greu?


5 Comments on “Conversatie cu mine, la cafea”

 1. 1 DI said at 10:40 pm on December 7th, 2007:

  stii de ce e greu? pentru ca oricat bine am primi…..noi suntem mereu nemultumiti si vrem mai mult si mai mult si mai mult…..adevarul este ca suntem niste fiinte egoiste…….sau…mai bine zis eu sunt o fiinta egoista….un monstru egoist, asta sunt

 2. 2 ionut.m said at 11:24 pm on December 7th, 2007:

  Stii, chiar se merita. Nu de putine ori ceea ce urmeaza dupa este ceea ce dorim. Ai fi surprinsa cate se pot intampla dupa numai un pas. Cand nu am curaj, mie, de exemplu, nu imi este frica de esec ci de parerile celorlalti.
  Pana la urma, ce ai de pierdut?
  Nu inteleg de unde vine lipsa de initiativa sau de curaj, desi uneori o simtim cu totii.

 3. 3 Sunkissed said at 6:41 am on December 8th, 2007:

  ionut, nici eu nu inteleg. am lucrat mult la asta si pot sa zic ca m-am mai imbunatatit. adica l-am luat pe “ce dracu” in brate si fiecare experienta care a urmat dupa asta a meritat si inca mult.
  DI, toti suntem in oarecare masura egoisti. si incercam fiecare, in felul nostru, sa ne fie bine. dar numai ca de multe ori vrem sa ne fie binele pe care il stim, ala cu care ne-am obisnuit asa de tare.

 4. 4 Ana said at 2:56 am on December 12th, 2007:

  Frumoasa partea cu soarele! Asta se simte, indiferent ce am gandi!

 5. 5 Sunkissed said at 1:14 pm on December 12th, 2007:

  frumoasa, da, dar asa fug unii de ea, cum n-ai vazut


Leave a Reply