Vreau in tren!

Posted: December 7th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 9 Comments »

Vreau intr-un tren care sa ma duca undeva unde nu ma duc de obicei. Un tren gol, care sa scartaie si sa pufaie si sa pufneasca a departare, eu sa stau cu castile pe urechi, prada starii aceleia “de drum”, putin melancolica, putin obosita. Sa ploua si sa ma uit cum aluneca picaturile pe geam, sa beau cafea la pahar si sa am grija de Eugen, rucsacul meu. Si sa nu ma mai gandesc unde ajung, ci sa ma gandesc doar la drum. Singura data cand ma intreb daca mai e mult sa fie atunci cand constat ca am amortit de la atata stat. Ar fi bine sa am si cu cine sa schimb o vorba. Am constatat ca daca te obisnuiesti sa calatoresti de unul singur ti-e foarte greu cand mai vine un om si se aseaza pe scaunul pe care erai obisnuit sa-l vezi gol, ba chiar te enerveaza putin. Dar nu-i nimic, atata vreme cat ploua afara ai despre ce sa vorbesti, clar.


9 Comments on “Vreau in tren!”

 1. 1 ionut.m said at 3:50 pm on December 7th, 2007:

  A propos de starea aceea “de drum”, eu unul am plecat de cateva ori doar ca sa simt acel lucru. Si da, e bine sa ai cu cine schimba o vorba, dar cineva strain oarecum, de la care sa afli ceva nou cand calatoresti. Niciodata nu ma satur de plecari pe undeva, chiar si de numai o zi. Imi doresc sa descopar(sa vizitez) un oras alaturi de cineva necunoscut.

 2. 2 Sunkissed said at 4:24 pm on December 7th, 2007:

  e minunat cand mergi cu un strain de la care mai ai si ceva de invatat. numai sa nu dai peste dementi, desi si de la aia ai ceva de invatat. asta cu descoperitul de oras nou cu un strain s-o fac intr-o zi, zau.

 3. 3 ionut.m said at 4:40 pm on December 7th, 2007:

  Am avut parte si de dementi, o multime. Unii doar galagiosi, altii de-a dreptul enervanti, iar altii agresivi. Cei agresivi sunt cel mai usor de “rezolvat”, e o singura metoda. Ceilalti sunt cel mai greu de convins.
  Cat despre orase…pe care il preferi pentru o astfel de aventura?

 4. 4 Sunkissed said at 4:50 pm on December 7th, 2007:

  Hm. Pai daca trebuie sa-l descopar, as zice Timisoara. N-am fost niciodata.Rusinos, stiu.
  Eu de dementi n-am avut parte, din fericire. Doar de oameni plictisiti si care se uita urat la tine daca incerci sa intri in vorba cu ei.

 5. 5 ionut.m said at 5:04 pm on December 7th, 2007:

  :) Nu stiu cum suna, insa ghici ce oras nu am vizitat inca? E cam singurul de altfel(singura zona, cu Arad &co), in rest am fost cam peste tot. Am ratat putine orase si statiuni de pe la noi.
  ***
  Sunt oameni si oameni, unii care intra in vorba, iar altii care nu vor conversatii iti raspund la ce ii intebi, dar se citeste pe fata lor ca vor sa fie lasati in pace. Si de obicei ii cam lasi…

 6. 6 Sunkissed said at 5:10 pm on December 7th, 2007:

  :D nici eu n-am fost in zona deloc, deloc. trebuie sa repar.
  Da, de obicei ii lasi. Ca se intampla uneori ca nici noi sa n-avem chef de conversatii si sa nu fim lasati in pace.
  Vai, mi s-a facut si mai rau dor de tren

 7. 7 Cineva said at 8:46 pm on December 7th, 2007:

  inceputul seamana a film horror … sper sa te mai dai jos din tren, asta daca nu e trenul vieÈ›ii ;)

 8. 8 ionut.m said at 11:26 pm on December 7th, 2007:

  Si ce mai astepti? Sunt atatea care pleaca in fiecare zi. De ce nu ai fi si tu intr-unul din ele? Poate chiar in drum spre Timisoara.
  Chiar… EU ce mai astept?!

 9. 9 Sunkissed said at 6:36 am on December 8th, 2007:

  @Cineva: nu e asa de horror :)
  @ionut.m: chiar, ce mai asteptam? momentul potrivit? (sincer, eu astept carnetul de cupoane pentru reducere la tren, dar vine el)


Leave a Reply