Stari dubioase

Posted: December 8th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 2 Comments »

Stateam in autobuz cu genunchii stransi la piept si cu privirea in jos, nu din boemie sau comoditate cat pentru ca afara era o ceata ingrozitoare cu care nu ma impac deloc bine. Si brusc m-a izbit un sentiment de dezamagire. Golul ala in stomac cand iti dai seama ca ai trait cu impresia ca ai o minge rosie si de fapt era un cub albastru fabricat in Romania. Senzatia aia care iti face buza de jos sa cada si trebuie sa mergi cu grija sa nu calci pe ea. Gandul ala nenorocit ca iesi pe minus din diverse cauze. Si fara motiv. Uneori as vrea sa am o sedinta cu starile mele si sa le intreb politicos ce vor de la mine; cumva sa nu le uit, de vin toate asa, pe nepusa masa?


2 Comments on “Stari dubioase”

  1. 1 ionut.m said at 10:45 pm on December 8th, 2007:

    De obicei starile astea vin asa, pe neasteptate, fara sa te anunte prin nimic. Poate ne aducem noi aminte deodata de lucrurile nasoale… Cand te apuca e bine sa te gandesti ca starea asta nu este cea mai buna in care te poti afla si sa astepti sa iti treaca. Cel mai important este sa nu faci vreo chestie, sa iei vreo decizie importanta cand esti prinsa in mrejele deprimarii. Mai bine astepti sa treaca ziua, sa te trezesti dimineata cu o noua fata si de obicei cu un feeling mai bun.

  2. 2 Sunkissed said at 11:10 pm on December 8th, 2007:

    oricum nu fac nimic, pentru ca nu ma lasa ea, starea. am asa un dar sa le savurez, ceva de speriat. dar nu e rau nici asa.


Leave a Reply