Coincidente

Posted: December 9th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 2 Comments »

N-are niciun sens dar eu tot va spun.

1. M-am minunat foarte tare odata cand, in tren fiind, exact cand a inceput el sa se miste, in castile mele DJ Shuffle a ales sa-mi puna fix “Trains” de la Porcupine Tree, adica fix cantecul meu de tren, eu asa ii zic, cantecul care ma duce mereu cu gandul la calatoriile mele, la roti pufnind, la peisaje zburand, dintr-astea.

2. Cand eu zic ca reusesc uneori, doar uneori, sa-mi dau seama daca cineva e in zodia leului, nu sunt crezuta. Nu cred cine stie ce in zodii, dar sunt unele lucruri mult prea dubioase ca sa nu fie asa. Ceva din modul in care alegem sa ne exprimam si sa ne dezvaluim ne da de gol pe noi, astia, nascuti vara tarziu. Citeam Bukowski si am zis “ma, e ceva aici” si, contrar obiceiului meu la care tin destul de mult de a nu afla chestii personale despre autorii care-mi plac, am googalit si am aflat ca era leu. La fel, ascultam eu Heroes del Silencio in prostie ca sunt bestiali si, undeva pe la a 25-a “Mar adentro”, am zis iar “ma, e ceva aici”, am googalit si am aflat ca Bunbury, solistul, e tot leu.

Stiu, coincidente, prostii, dintr-astea. Dar daca n-ar fi ele… ce ne-am face? Am trai liniar, plictisiti si plictisitori.

Iar uneori trebuie sa-ti sara iepurele fix intre ochi ca tu sa-l prinzi si sa-l duci acasa si sa zici “uite ba, ce coincidenta”.


2 Comments on “Coincidente”

  1. 1 Cineva said at 8:46 pm on December 9th, 2007:

    nu sunt in zodia leului :))

  2. 2 Sunkissed said at 9:22 pm on December 9th, 2007:

    pacat :P


Leave a Reply