Noros

Posted: December 12th, 2007 | Author: | Filed under: La comandă | 3 Comments »

Era noros afara. Nori peste tot. Parca urmau sa inghita lumea toata. Parca ceva din noi se rupea si se arunca in nori, facandu-i si mai alunecosi, si mai negri, si mai amenintatori.

Si cu toti norii din lumea asta mare, ea se simtea expusa cerului si spera ca asa e. Undeva, daca exista asa ceva, cerul ala ascundea un secret care era doar al ei. O discutie purtata doar de ei, intr-o lumina fada. Certuri ridicole. Furat de zmeura. Iepurasul puf-puf. Si mii de sfaturi de om mare pe care ea abia acum incepe sa le priceapa. Undeva, in cerul ala atat de ascuns de nori, se ascunde o imbratisare de care are atata nevoie, se ascunde un sfat care trebuie sa fie auzit, se ascund povesti ce mai trebuiau spuse, doruri multe, regrete si prajituri cu ciocolata.

Povestea trebuia sa aiba doua personaje. Are mai multe. Toti cei care au fost candva cu ei, intre ei si au reusit sa vada ceea ce ea abia acum vede, abia acum crede. Pacat ca unul din personajele principale e absent. Sa zicem ca, de fapt, nu e absent, e prin norii aia mari, pufosi si permanenti.


K’s Choice – Dad

*Comandant: Fely.*


3 Comments on “Noros”

 1. 1 fely said at 3:06 pm on December 12th, 2007:

  e noros si pufos, sensibilicos si frumos.
  merci.

 2. 2 George said at 6:24 pm on December 12th, 2007:

  Inainte de orice. Geniala faza asta cu adunarea dinaintea comentariului. Prietenii stiu de ce.
  Apoi, intotdeauna in copilarie imi doream sa fiu comandant. Sa scrii, mai duduie, despre “Fotbal la feminin”. :D

 3. 3 Sunkissed said at 11:45 pm on December 12th, 2007:

  fely, merci si eu pentru tema, mai da-mi, mai da-mi. desi nu e corect ca tu ma stii mai bine decat oricine. dar e blogul meu, eu fac regulile pe tarla! si oricum iti sunt datoare cu ceva vesel.

  george, facem, facem, suntem harnice azi. si aparent mai multe :D


Leave a Reply