Memorabil

Posted: December 14th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Te trezesti uneori cu senzatia foarte clara ca trebuie, trebuie sa se produca ceva memorabil in ziua aia, ca trebuie sa ti se intample ceva, ba chiar stii si cu cine ar trebui sa te vezi. In realitatea ta paralela, porti discutii cruciale, te plimbi din bar in bar, bei 500 de cafele si fumezi 500 de tigari in timp ce, evident, ti se petrece ceva memorabil.

Dar uneori, adeseori, te inseli. Fleosc. Te inmoi. Parca vine toamna iar si tu, proaspat iesit din vara, intri in ea cu bocancii.

Si-si bei cafeaua amara singur, citesti cate ceva despre oameni care au ce sa scrie memorabil, speri ca maine se va intampla, ca maine va fi ziua X.

Mai, ce bine ar fi daca s-ar vinde la orice non stop pastile contra bolii asteia numita “maine”. Ce bine ne-ar prinde unora. Am respira mai usor, nu ne-ar mai durea capul si memorabilul ar incepe sa se intample.

Am fi si noi in sfarsit situati intr-un roman maret. Nu intr-o poezie dadaista. Am avea un viitor stralucit. Memorabil. Plin de ceea ce ni se intampla permanent in realitatile noastre paralele.

La dracu. Iarna asta nu e prea buna la gust. Nu mai suport inca un anotimp dubios. Vreau unul memorabil.


3 Comments on “Memorabil”

 1. 1 Cineva said at 10:48 pm on December 14th, 2007:

  sa nu mananci zapada galbena!

 2. 2 silviu said at 3:29 am on December 15th, 2007:

  iarna este cel mai frumos anotimp iar memorabil il poti face tu sa fie :)
  p.s. i like your writting. keep up!

 3. 3 Sunkissed said at 6:28 am on December 15th, 2007:

  Cineva, never-ever!
  silviu, abia intoarsa de la baute si discutii cu oameni destepti, imi pun mintea si asa o sa fac! mersi de trecere. deschis 24-7.


Leave a Reply