Stil

Posted: December 15th, 2007 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 5 Comments »

Am constatat ca totul tine de stil. Trebuie sa avem cu totii un anume nenorocit de stil ca sa nu trecem neobservati. Bine, ar fi indicat ca unii sa-si dea seama la timp ca vor sa treaca neobservati.

Si cred ca avem cu totii nevoie de o prietena venita tocmai din Finlanda sa ne aduca aminte de cat valoram, de cat de misto suntem si de cat n-avem nevoie sa ne tot aruncam sistematic in butoiul cu melancolie pentru ca riscam sa ne inecam si sa ne tina o teorie care sa ne trezeasca dracului o data din amorteala de prost in care am stat.

Si mai cred ca avem cu totii nevoie de plimbat dimineata la 5 pe strazi, intr-un decembrie inghetat, cu un aer prevestitor, cu mainile bocna si cu senzatia ca daca le-ai putea misca ai cuceri lumea.

Pe de alta parte, e cam nasol cand esti atat de defazat temporal incat in anul patru de facultate si in miezul iernii tu te trezesti dimineata cu senzatia clara ca esti la liceu si e primavara. Dar e bine ca vine pranzul si miroase acut a iarna si te dezmeticesti. Cat priveste faza cu liceul, mai vedem.


5 Comments on “Stil”

 1. 1 Cineva said at 12:56 am on December 16th, 2007:

  te ajut cu doua palme?

 2. 2 Aurelian said at 3:12 am on December 16th, 2007:

  ehe.. stiu plimbarile acelea.. as putea spune ca am avut si eu una asemanatoare.. doar ca era 1 noapte.. iar zapada de pe strazile micute ale sibiului imi troznea sub picioare.. asta in conditiile in care ina aceeasi seara am stat la petrecere langa maestrul besoio, papaiani si multi alti mari actori(personalitati) ai nostrii.. e ciudat.. e ciudat rau.. ei la costum.. eu in hanorac si cu un tricou pe care scria “Aurelian of the year”.. razand cot la cot alaturi de primarul sibiului..

  Deci, da, totul tine de stil.. ;)

 3. 3 Sunkissed said at 3:18 am on December 16th, 2007:

  Cineva, nu mai e nevoie da’ cand e te anunt. da’ tu nu trebuia sa dormi?
  Aurelian, misto imaginea asta, zau. si cred ca memorabila seara

 4. 4 melina said at 11:51 am on December 16th, 2007:

  ca s-o citez pe meredith grey: I have heard it’s possible for people to grow up, but I haven’t seen anyone actually doing it.
  daca esti in liceu si mai poti sa ramai, de ce sa nu ramai? ;)

 5. 5 Sunkissed said at 3:37 pm on December 16th, 2007:

  pai la asta ma gandeam si eu. zau.


Leave a Reply