Randomize

Posted: December 18th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Netul zice multe chestii despre mine. Netul, imbracat in haine de siteuri cu teste, zice ca sunt o femeie alpha, whatever the heck that is. Ca sunt 80% leu. Ca am un nivel al furiei comod situat la 42%. Ca sarutul meu are culoarea portocaliu, whatever the heck that is too. Netul ma bombardeaza cu informatii despre care l-am mintit ca am nevoie. Nu-mi trebuie in mail agenda zilei de azi clasificata pe evenimente, dar o am. Nu-mi trebuie un cantec pe zi, dar il am. Nu vreau sa stiu de nu stiu ce oferte, dar le primesc. Resemnare, nepasare. Oricum nu conteaza prea tare.

Netul ma masoara si eu il las. Netul are impresia ca ma cunoaste, ca stie o gramada despre mine. Dracu stie ce inputuri i-am dat. Trebuie, clar, sa am grija cu inputurile pe care le dau. Lui si oricui altcuiva. Ca uite, zici ca nu conteaza si te trezesti etichetat. Pac. Autoadeziv, cea mai misto inventie.

Mi-am amintit azi de cel mai frumos inceput de poezie.

“Acum vom sta inlauntrul unui ochi

vazuti din toate partile.”

(Nichita Stanescu, Cantec).

Tot azi am avut o strafulgerare de inceput propriu de poezie care a ofilit dupa ce am ascultat “Cartea vorbita”.

Si culmea, mi-e dor de nori. Adica e o zi de nori. Asa-mi pare. Trebuie sa fie nori cand te simti in ochiul altcuiva.

Nu am apa de niciun fel si nici gaze. E frig, mi-e foame, vreau sa fac dus. Undeva, in lumea asta a abstractului unde m-am cocotat pe scara pe care o car cu obstinatie la mine, treburile astea incep sa ma roada. Adica e dubios, te obisnuiesti cu ceva si ceva-ul ala intra in revizie. Pai e frumos?

De prea multa distribuire aleatorie a unor cateva grame din mine o sa mi se faca rau.Leave a Reply