Tra la la

Posted: December 19th, 2007 | Author: | Filed under: La naiba! | No Comments »

Sentiment de verde sau verde de sentiment, o sa stiu maine cand ma uit in oglinda. Si totul e unde trebuie. Unele lucruri se suie in copaci. Altele, nu. Am zis. Si daca nu am zis, am privit. Si daca nu am privit, n-am inteles.

Nu mai are rost sa fii absurd sau abstract sau abominabil, toate care incepu cu fatidica imbinare intre a si b, asa cum nu are rost un camion cu nisip in mijlocul desertului.

Si as vrea sa fiu viking. Macar o zi. Femeie vikinga n-as vrea sa fiu ca n-am auzit de bine. Am auzit chiar ca termenul nordic de viking se aplica numai la barbati. Nesansa hormonala. Si istorica.

Si nimic nu apune daca nu rasare. Invers, nu stiu. Adica sigur exista si inversul, dar nu e acelasi lucru care rasare si apune. Decat soarele dar nu vorbim despre el.

Maine o sa ploua, undeva in lumea asta. Altundeva, oamenii fac plaja. Si de obicei aia peste care ploua vor sa faca plaja si invers. Niste dementi toti.

Si tot maine undeva o sa sune un telefon. Si cineva o sa manance la Mc. Altcineva o sa aiba diaree dar o sa-i fie rusine sa recunoasca.

Mi-e uneori cald la maini si frig la picioare. Ma intreb ce parere o sa aiba trunchiul meu data viitoare cand se va petrece treaba asta. Si ma intreb cine o sa-mi traga bluza la spate sa nu-mi fie frig. Singura e obositor. Sa ai mereu grija de tine e o munca destul de grea.

Si noaptea cade. A facut bum deja. Dar zgomotul abia a ajuns la mine.Leave a Reply