Uite ca am supravietuit Craciunului

Posted: December 28th, 2007 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 5 Comments »

Si inca minunat. Politia nu m-a prins, am avut parte de niste zile minunate acasa. Inca o data constat ca ai mei nu sunt intregi, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Stateam la un moment dat si ma uitam pe geam, se vedea zapada linistita, in casa se auzeau rasete si glume, mirosea a tuica fiarta (care se pare ca a inlocuit cafeaua la mine acasa de Craciun, e chiar demodata licoarea maro si fara de alcool) si a carnati de casa, Otto, cainele, saliva pe langa cine putea si eu ma simteam acasa, bine, fericita.

Acum ma aflu la Bucuresti pentru cateva ore, pentru ca am nevoie de diverse chestii care in mod normal ii trebuie unui om care pleaca la munte: bocanci, haina groasa, dintr-astea. Nu stiu cum de am crezut ca nu voi fi cu psihopatii mei de prieteni de revelion, este absolut imposibil sa scap de ei, ceea ce ma bucura extraordinar de mult.

In afara de toate cele, iarna asta mi-a mancat cu mare pofta o bucata buna din creier. Anume aceea care se ocupa cu amagirea. E frumoasa amagirea asta, e dupa chipul si asemanarea ta, ai strange-o la piept o viata intreaga. Dar de obicei umbla brat la brat cu sora ei mai mare si mai rea, dezamagirea. Am constatat cu aceasta ocazie ca iarna si vara au ce au cu mintea mea de mi-o tot fura si primavara si toamna au ceva cu sufletul meu de nu mi-l lasa in pace.

Si ca sa puna capac la toate, de ce anume credeti ca i s-a facut Silviei dor in ziua de Craciun? Da, de mare. Rau de tot.


5 Comments on “Uite ca am supravietuit Craciunului”

 1. 1 Stefan Musat said at 2:47 pm on December 28th, 2007:

  Apa marii din portul Tomis de acum cateva zile era atat de clara, incat se vedeau vietatile de pe fund. Nu tin minte sa fi vazut asa ceva de foarte multi ani. Si pun pariu ca daca merg din nou acum, nu mai este deloc asa. Necunoscute sunt caile naturii (sau curentilor marii).

 2. 2 Sunkissed said at 3:19 pm on December 28th, 2007:

  of…si tu ma ajuti sa-mi fie si mai pofta.

 3. 3 Stefan Musat said at 5:21 pm on December 28th, 2007:

  Nu, nu, eu te ajut sa-ti dai seama ce este cu adevarat important acum: dorul tau de mare. Dupa care vei actiona in consecinta.

 4. 4 UnCopilutz said at 3:44 am on December 29th, 2007:

  Ai s-o leapsa de la mine! http://uncopilutz.haipa.ro/2007/12/28/despre-cartile-copilariei/

 5. 5 sunkissed said at 3:08 pm on December 31st, 2007:

  o voi onora cand ma intorc. si leapsa si marea


Leave a Reply