Hai la multi ani

Posted: January 6th, 2008 | Author: | Filed under: Eu cu mine | 6 Comments »

Cum a fost. Cum sa fie? Silvistic a fost, evident.

16 zile fara doua ore departe de vanzoleala bucuresteana, 4 kg in plus astfel ca arat si eu a om si nu a somalez vesel, aproximativ 10 metri de carnat de casa consumat, aproximativ 10 litri de tuica dat pe gat, vreo 500 de mistouri incasate pe buna dreptate de la ai mei, 10 carti si 5 povestiri citite, 10 prieteni psihopati de care nu scapa omul, una bucata personal de Craiova la ora 3:50 dimineata, una bucata eu aproape uitata in gara din Craiova de prietenii psihopati, aproximativ 2 km de Tirgu Jiu vazuti, patru zile de povestit copiilor (cand s-or face mai mari) la Tismana, una bucata gazda care se uita la filme porno, una bucata Revelion de pomina, o sticla de Cointreau pe care o trec cu usurinta la categoria “iubiri eterne”, 3-4 convorbiri la telefon despre care nu mai retin mare lucru, o promisiune respectata fata de mine, patru pastravi inghititi dupa sticla de Cointreau, ceea ce nu a fost o idee foarte buna dar am trecut peste acest hop, doua absente destul de greu de suportat printre psihopati pe care niciun telefon din lumea asta nu le-a putut suplini, 127 de puncte la un joc de whist (sarumana Ada), doua poezii scrise la comun, aproximativ 35973 de bulgari incasati in freza si vreo 3256 de placari reusite la adresa mea, doua batai cu bulgari din care am iesit invinsa dar fericita, una bucata sofer de maxi pe nume Macarie, aventuri prin Tirgu Jiu si Craiova, un tren anulat si altul aproape pierdut din motive de tampenie CFR-ista, o sticla de Polar, una de palinca si o chitara si un drum lung, lung spre casa, sub semnul servetelelor si Olynthului.

La multi ani.

Mie 2008 asta imi place pana acum. A facut el ceva misto de mine dar cel putin a fost un misto reusit de data asta. In plus, am reusit sa intru in el asa cum am vrut, am reusit sa fac si eu misto de mistoul lui si m-am mai si distrat pe drum. Sper sa ne intelegem bine si sa nu ne punem unul altuia bete-n roate.

Bilant n-am facut, decizii n-am luat. Ma simt de parca ma arunc fix in cap, fara sa am idee daca e ceva jos care sa ma prinda. Ma dau pe gheata razand isteric si fara sa stiu daca o sa crape sub mine. Sunt exact ca atunci in zapada la Tismana: cu cat mi-o luam mai tare, cu atat nu ma lasam. Ei, am asa o impresie ca asa va fi si anul asta. Dement, haotic, poate decisiv, alunecos, viclean, dar al meu. Si par, ma. Anii impari is cam uratei, ca sa nu zic mai mult.


6 Comments on “Hai la multi ani”

 1. 1 Cineva said at 9:03 pm on January 7th, 2008:

  10 litri de tuica?! credeam ca ești fata :(

  la mulÈ›i ani, hai noroc È™i pan’ la fund!

 2. 2 Sunkissed said at 1:04 am on January 8th, 2008:

  dar e foarte sanatoasa :P oricum, am zis aproximativ, na! noroc sa fie!

 3. 3 miha said at 11:55 am on January 8th, 2008:

  pai bine ma,ai uitat de travestitul minor care face focul la fam.Nebunu, “mihaela..e baiatul!”…pai se poate!

 4. 4 Sunkissed said at 1:20 pm on January 8th, 2008:

  haoleu, am uitat de travestit. de la alcool. a, si am uitat si de fraza “felicio, ai 2 sec sa te dai la o parte ca ma cac pe tine! nu vezi ca m-am inrosit?” :D

 5. 5 ionuca said at 7:31 pm on January 8th, 2008:

  Oh, se pare ca te-ai distrat pe cinste! O sa o tii anu’ asta tot intr-un chef :D

 6. 6 Sunkissed said at 3:46 pm on January 9th, 2008:

  sper! chiar sper! dupa un an dement macar sa urmeze unul funny


Leave a Reply