Brotherly love

Posted: January 14th, 2008 | Author: | Filed under: If only | 2 Comments »

Ce-i spui la un telefon sec fratelui tau vitreg care implineste 40 de ani? Cum sa-i urezi ceva cand realizezi ca cei 18 ani dintre voi au o amprenta asa de mare incat nu stii ce fel de om e, ce preferinte are, ce iubeste mai mult pe lumea asta? Singurul lucru pe care il stii cu siguranta despre el este ca vocea lui seamana asa de tare cu cea a tatalui vostru incat ai un nod in gat cand il auzi. Te minti ca de asta nu-l suni. Mai stii ca pe masura ce anii trec seamana din ce in ce mai mult fizic si in ticuri cu tatal vostru. Te minti ca de asta nu-l vezi.

Si trebuie sa-i urezi la multi ani si ai vrea sa-i spui toate cele de mai sus, sa-l intrebi de sanatate, bucurii, amintiri, sa-i spui ca ti-e dor de el macar si pentru faptul ca seamana asa de mult cu tata, sa-l cunosti mai bine, chiar daca vietile voastre sunt atat de radical diferite, dar sa-l cunosti fie si numai pentru ca va leaga un om pe care stii ca amandoi l-ati iubit si pentru ca disparitia lui din vietile voastre v-a speriat atat de tare incat imbratisarea din ziua aceea a fost cea mai frumoasa si dureroasa dovada ca ai un frate. Dar nu poti. Razi, glumesti la telefon, urezi lucruri seci, intrebi de familie, inchizi, inghiti in sec si pierzi. Si te intrebi daca el se gandeste uneori la lucrurile astea.


2 Comments on “Brotherly love”

  1. 1 koma said at 11:23 pm on January 14th, 2008:

    imi pare rau pentru pierderea ta. chiar acu il aud pe batranu` injurand prin casa ca iar a pierdut ceva. s`a damblagit rau de tot. in mintea mea intunecoasa ma intreb uneori daca nu era mai placuta o amintire a vremurilor bune decat aceleasi manifestari de senilitate.

  2. 2 Sunkissed said at 11:28 pm on January 14th, 2008:

    uneori nu poti decat sa oftezi.


Leave a Reply